Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong i söderläge med cykelavstånd till city

Efter en tur på stan eller en löprunda runt kvarteret är det skönt att pusta ut på din nya balkong. Här bor du ytsmart i ett aktivt kvarter med närhet till allt som Uppsala har att erbjuda.

Från ditt sovrumsfönster har du utsikt över den lummiga innergården och från vardagsrummets fönster och balkong i söderläge strömmar ljuset in. Din nya tvåa är smart planerad och med cykel som du får på köpet når du Uppsala city på tio minuter. På dina 41 kvadratmeter ryms sovrum, förvaring och en trivsam planlösning för kök och vardagsrum.

Entré

I entrén med klinkergolv finns plats för hatthylla och skoställ. Ett par steg in i lägenheten har du en praktisk hörngarderob.

Sovrum

I sovrummet finns plats för mer förvaring i garderobsväggen. Från ditt fönster kan du spana in vad som är på gång på innergården, och här finns gott om plats för den breda sängen.

Badrum

När tvättkorgen är full gör kombimaskinen jobbet med både tvätt och torkning. Ditt helkaklade badrum har en stilren hörndusch och en arbetsbänk ovanför kombimaskinen där du både kan vika kläder och ställa ett doftljus eller två.

Kök och vardagsrum

Vidare in i lägenheten når du ditt kök och vardagsrum som smälter ihop i en halvöppen planlösning. Här finns induktionshäll, bänkyta och diskmaskin, allt i klimatsmart design. Duka för middagen vid matbordet eller ta med dig tallriken till soffan. När vädret tillåter kan balkongen bli din egen uteservering.

Balkong

Din södervända balkong når du via vardagsrummet. Läget gör att du kan räkna med många sköna stunder här under sommarhalvåret. Vill du ha större utrymme kan du alltid ta dig till takterrassen där du har en vacker utsikt över Uppsala.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.