Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ljus tvåa för det aktiva livet

Välkommen till det aktiva livet i Kapellgärdet. Här kan du gå ner för trappan och kliva ut till utegymmet och löparbanan som vindlar sig fram över innergården.

Din nya tvåa är gjord för att enkelt kunna leva det aktiva vardagslivet. Här bor du med närhet till stadens puls, och samtidigt i ett lugnt kvarter. Från den gemensamma takterrassen kan du njuta av utsikt och kvällssol när du umgås med vänner och familj.

Entré

Kom in i din nya bostad och låt dig bländas av en tvåa som har alla bekvämligheter du kan önska. Din välkomnande entré med snyggt och lättskött klinkergolv har plats för både jackor och skor. Klinkern övergår i ekparkett när du vandrar vidare in i hemmet.

Sovrum

Sovrummet blir din egen oas för återhämtning och vila. Du har en skjutdörrsgarderob och ett brett fönster. Här är det skönt tar en välförtjänt sovmorgon den där dagen du helst bara vill ligga kvar i sängen

Badrum

En stilren hörndusch med glasdörrar fångar blicken i ditt helkaklade badrum. Med en egen kombinerad tvätt- och torkmaskin är missade tvättider något som tillhör historien. Vik dina rena och torra kläder med hjälp av en praktisk arbetsbänk ovanför kombimaskinen.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens kök och vardagsrum smälter ihop i en halvöppen planlösning. I vardagsrummet finns plats för både matbord och soffa, och ett kök i klassisk, stilren design lockar till kreativitet i matlagningen. När alla är mätta och belåtna tar den integrerade diskmaskinen hand om jobbet.

Balkong

Din rymliga balkong når du via vardagsrummet. Söderläget garanterar många sköna stunder här under årets varma månader. Vill du ha ännu mer plats går du upp till takterrassen där du kan träffa grannarna och njuta av härliga utblickar.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.