Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stor uteplats i söderläge för hela familjen

Ditt nya hem rymmer alla bekvämligheter som behövs för att hela familjen ska trivas. Det finns plats för umgänge både ute och inne, och egna rum för lugn och ro.

Här bor du tio minuter från Uppsalas stadskärna med unikt goda träningsmöjligheter på den gemensamma gården. Kopplar av gör du bäst med en kaffe i söderläge på din egen, stora uteplats.

Entré

När du kliver in i din nya bostad slås du genast av de väl tilltagna förvaringsmöjligheterna som följer väggen i hallen. Lägg cykelhjälmen på hatthyllan och rör dig vidare på ekparketten som tar vid efter entréns klinkergolv.

Sovrum 2

I det största sovrummet breder en generös skjutdörrsgarderob ut sig längst ena långsidan. Du har gott om yta för den breda sängen där det är skönt att landa vid dagens slut.

Sovrum 1 och 3

Dina två mindre sovrum ligger i var sin ände av lägenheten och ger rum för säng och trivsamma lekhörnor på ekparketten.

Badrum och gästtoalett

Här hittar du tvättmaskin, torktumlare, hörndusch och utrymmeseffektiva ytor att vika tvätten på. Vardagens bestyr går som en dans när du färdas på det snygga klinkergolvet till tonerna från din favoritartist. Den lilla gästtoaletten i hallen gör att körisken minskas.

Kök och vardagsrum

Bostadens hjärta och sociala mötesplats blir ditt nya kök, som rymmer en stor matplatsdel med härligt ljusinsläpp. Bänkytan når över två väggar och ger plats åt flera kockar som vill hjälpas åt. Låt minglet eller familjekvällen fortsätta i vardagsrummet när middagen är avklarad.

Uteplats

Vad vore din fyrarummare utan sin uteplats på 13 kvadratmeter i bästa söderläge? Här suddar du ut gränsen mellan inom- och utomhus, inreder med dina favoritutemöbler och låter växterna blomstra.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.