Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ljus tvåa med väl tilltagen solig uteplats

Välkommen till det aktiva livet i Kapellgärdet. I din välplanerade tvåa behöver du bara öppna ytterdörren och kliva ut till utegymmet och löparbanan som vindlar sig fram över innergården.

Din nya tvåa är gjord för att enkelt kunna leva det aktiva vardagslivet. Här bor du med närhet till stadens puls, och samtidigt i ett lugnt kvarter. Från den gemensamma takterrassen kan du njuta av utsikten över Uppsala när du umgås med vänner och grannar.

Entré

Häng av dig cykelhjälmen och ta steget in i en bostad som andas frihet och bekvämlighet. I entrén finns plats för ytterkläderna och du har en garderob för undangömd förvaring. Ett lättskött klinkergolv möter dig i entrén och övergår sedan i ekparkett.

Sovrum

Från vardagsrummet når du bostadens eleganta sovrum, utformat för att få plats med en större säng och med praktisk förvaring av kläder i garderoben. Från sovrumsfönstret faller ljuset in när du kopplar av efter en lång dag.

Badrum

Ditt badrum är helkaklat och inrett med en stilren hörndusch. Här samsas avskalad design med praktiska lösningar, uttänkta för att underlätta en vardag med många göromål. Här finns den kombinerade tvätt- och torkmaskinen som håller kläderna rena och torra. Bänkskivan ovanpå maskinen tjänstgör som arbetsbänk där du kan vika och sortera.

Kök och vardagsrum

En genomtänkt halvöppen planlösning förbinder kök och vardagsrum. Här skapas ett gemensamt nav men också avskildhet när du vill laga mat ifred. Ditt kök i klassisk, stilren design innehåller energisnåla vitvaror som ugn, mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin.

Uteplats

Din nya uteplats når du via vardagsrummet. Med 15 kvadratmeter fungerar den som ett extra rum under årets ljusa månader. Ett gynnsamt söderläge garanterar många sköna stunder på ditt eget soldäck. Vill du ha ännu mer plats går du upp till takterrassen där du kan umgås med vännerna samtidigt som ni njuter av en strålande utsikt över centrala Uppsala.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.