Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Aktivt boende med löparbana på innergården

Din nya fyra är ett modernt utrustat hem där du kan njuta av en gård gjord för aktiviteter och social samvaro med vänner. En generös uteplats i söderläge garanterar härliga middagar när vädret tillåte

Kapellgärdet är grannskapet som gör det lätt att leva det enkla livet. Du kopplar av på din egen uteplats eller ordnar en middag med vännerna på den gemensamma takterrassen. Maten smakar extra gott eftersom du precis kört ett träningspass på innergårdens utegym. Med cykel tar du dig till centrala Uppsala på tio minuter och cykeln håller du i trim i föreningens egen cykelverkstad.

Entré

I entrén finns gott om plats för skoställ och hatthylla till höger precis innanför ytterdörren. Ett lättskött klinkergolv ger ett snyggt intryck redan från början.

Sovrum 2

I hemmets största sovrum finns plats för den större sängen och praktisk förvaring av kläder i garderobsväggen. Här vilar du upp dig efter en ansträngande dag. Hemmets ekparkett når in i alla rum och ger en harmonisk grund för inredningen.

Sovrum 1 och 3

De två mindre sovrummen rymmer säng, skrivbord och andra trevligheter. Rummen ligger i var sin ände av lägenheten.

Badrum och gästtoalett

Ditt stilrena badrum med dusch är utrustat med energisnål tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är helkaklade, och här finns också en praktisk arbetsbänk där de rena kläderna kan vikas efter avslutat program. Du har även en mindre gästtoalett så att långa köer kan undvikas.

Kök och vardagsrum

Ditt nya köken är modernt och välutrustat med energieffektiva vitvaror och stilren köksinredning. I det rymliga vardagsrummet minglar du med gäster eller kopplar av med familjen i soffan framför teven. När du öppnar upp mot uteplatsen förlängs vardagsrummet med ett extra rum.

Uteplats

Från vardagsrummet når du din soliga uteplats, som ligger i direkt söderläge. Här får allting plats, både solstolen, kafémöbeln och hemmaodlingen med kryddor och örter.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.