Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Två balkonger i charmigt grannskap

Inflyttningsklar fyra i populära Kapellgärdet Arena. I ditt nya kvarter har du träningen direkt på innergården och plats att umgås på den gemensamma terrassen. Just nu erbjuder vi endast privata visningar av den här lägenheten – kontakta säljare Claes på 073-966 96 95 för att boka in en tid.

Du har öppen planlösning i dina sällskapliga ytor i kök och vardagsrum och två balkonger, en extra rymlig och en inglasad. Här kan du riva av en löprunda på innergården för att avsluta med en kopp kaffe på den gemensamma takterrassen i kvällssolen.

Hall

Hallen har plats för hyllan för mössor och vantar, samt krokplats och utrymme för skostället. Garderoben med skjutdörrar ger gott om förvaring, och du har slitstarkt klinkergolv under fötterna.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök och vardagsrum smälter ihop i en öppen planlösning för både matlagning och umgänge med vänner. Öppna balkongdörren och släpp in den friska luften i vardagsrummet. I köket ordnar du med matlagningen på stilrena ytor och med energieffektiva vitvaror som hjälp.

Balkonger

Din största balkong mäter åtta kvadratmeter. Med en sådan generös yta finns gott om plats för middagsbordet under sommarmånaderna. Den mindre balkongen ger en inglasad yta att njuta av.

Sovrum 3

Ditt största sovrum har ett stort fönster för att maximera ljusinsläppet också under årets mörka månader. Här har du gott om plats för dubbelsäng och kanske en liten arbetshörna.

Sovrum 1 och 2

Lägenhetens mellanstora sovrum mäter tio kvadratmeter och passar utmärkt som gästrum eller barnkammare. Det minsta sovrummet på sju kvadratmeter har plats för en smalare säng och ljusinsläpp från två fönster.

Badrum och gästtoalett

Badrummet har både badkar och tvättmöjligheter. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren har du en praktisk bänkskiva. Självfallet är rummet helkaklat. Du har bra förvaring över och under tvättstället och en duschhörna med glasväggar. Gästtoaletten är även den försedd med dusch.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.