Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Träningsinkluderande trea med öppen planlösning

Njut av ett kvällspass på aktivitetsgården med både utegym och löpbana. Avsluta med att ta en snabb spurt upp för trapporna till din nya trea tio minuter från Uppsala.

Välkommen till ditt nya hem i det aktiva kvarteret Kapellgärdet. Här bor du med träningsmöjligheter på innergården och supernära cykelvänliga Uppsala. Din nya trea har en öppen planlösning och gott om plats för förvaring. Miljösmarta maskiner för tvätt och disk är standard och ett välkommet inslag i det aktiva livet.

Entré

Från entrén med klinkergolv möter du hallen med ekparkett. Här finns en större klädkammare med plats för rubb och stubb. Hatthylla och skoställ kan få sin plats precis innanför dörren.

Sovrum 1

Ditt stora sovrum har rum för dubbelsäng och gott om förvaring. Den praktiska skjutdörrsgarderoben låter dig enkelt rada upp dina polerade skor och få ordning på klänningar och skjortor.

Sovrum 2

Lägenhetens andra sovrum rymmer en säng och har gott om plats för bland annat sängbord och skrivbord.

Badrum

Ditt nya fräscha badrum har duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare. Med helkaklade väggar och klinkers på golvet har du ett praktiskt och modernt badrum som hela familjen kan tycka om.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök och mingelvänliga vardagsrum smälter ihop i en öppen planlösning där umgänge möter matlagning. Med balkongdörren öppen släpper du in frisk luft och från vardagsrummets fönster får du även in gott om ljus. Maten lagar du med hjälp av energieffektiva vitvaror i ditt smakfullt inredda kök.

Balkong

Med din alldeles egen balkong i västerläge och fri utsikt mot domkyrkan finns alla möjligheter till ett socialt liv. Här kan du bjuda hem vännen för en intim middag eller starta en odlingslåda med grannarna. Det soliga västerläget ger värme större delen av kvällen. När du vill ta det lugn själv kan du varva ner med en god bok.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.