Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Maximera livet i motionsvänliga Kapellgärdet

I din välplanerade tvåa njuter du av ett hem med generösa ljusinsläpp och två balkonger. Här blir vardagen ett nöje tack vare modern utrustning, goda kommunikationer och en gård gjord för aktiviteter.

På knappt tio minuter tar du dig till city med cykel och när du kommer hem igen är det bara att ställa in cykeln i något av cykelrummen. Umgås med vänner och grannar gör du kanske över en middag på föreningens gemensamma takterrass, där även kan njuta av utsikten över Uppsala. Med löparbana och utegym är gården som gjord för att du ska hålla nyårslöftet.

Entré

I entrén möts du av ett vackert klinkergolv. Alldeles till vänster i finns en praktisk skjutdörrsgarderob med gott om plats för avhängning. Vardagsrummets fönster ger hallen ljus.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök är utrustat med energisnåla maskiner och en öppen planlösning ut mot lägenhetens vardagsrum. Generösa ytor skapar gott om plats när du vill bjuda hem släkten på middag. Från vardagsrummet når du balkongen, som blir ett extra rum under årets varma månader.

Sovrum

Bostadens stora sovrum med plats för dubbelsäng har gott om förvaring. Här finns en praktisk skjutdörrsgarderob som ordnar plats för alla kläderna. Badrummet ligger på bekvämt avstånd och ett generöst fönster släpper in ljus.

Badrum

Ditt badrum fungerar även som tvättstuga och är modernt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Golvvärmen ser till att hålla dig varm även de kallaste vintermorgnar. Rummet är helkaklat och har en duschhörna med vikbara glasväggar.

Balkonger

Din södervända balkong nås från sovrummet och kommer att uppskattas av både stora och små. Här kan du inreda efter tycke och smak. Balkongen ligger i direkt söderläge, så solen värmer sent in på hösten. Hemmets andra balkong döljer på vardagsrummets yta och ger ett till utomhusrum hemmavid.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.