Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Två balkonger i rymlig fyra

Här är det enkelt att umgås med vännerna under årets alla månader. I din nya fyra har du öppna sällskapsytor och två balkonger, varav en är inglasad och en i trivsamt västerläge.

Din välplanerade fyra erbjuder både lugn och ro i hemmets vrå och gott om möjligheter till umgänge och aktiviteter precis utanför dörren. Smit upp till den gemensamma takterrassen och umgås med grannarna eller bjud hem vännerna på middag på balkongen. Innergården med löpbana och styrketräning motiverar dig att träna och behålla en aktiv livsstil.

Entré

Ett praktiskt klinkergolv välkomnar besökaren i entrén. Till vänster finns den inbyggda skjutdörrsgarderoben, med gott om plats för säsongens kläder.

Sovrum 3

Ditt största sovrum har ett stort fönster för att maximera ljusinsläppet också under årets mörka månader. Här har du 14 kvadratmeter att inreda med gott om plats för dubbelsäng och kanske en liten arbetshörna.

Sovrum 1 och 2

De två mindre sovrummen passar fint som barnrum eller gästrum. Hemmets ekparkett når in i alla sovrum och ger en stilren bas för möblerna.

Sovrum 1 och 2

De två mindre sovrummen passar fint som barnrum eller gästrum. Hemmets ekparkett når in i alla sovrum och ger en stilren bas för möblerna.

Badrum och gästtoalett

Ditt helkaklade badrum är lättskött och har klimatsmarta maskiner som både rengör och torkar din tvätt. Här underlättas vardagens sysslor med hjälp av en användbar arbetsbänk där tvätten kan sorteras och vikas. Du har även en mindre gästtoalett, och båda rummen är utrustade med var sin dusch.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök och vardagsrum smälter ihop i en öppen planlösning för både matlagning och umgänge med vänner. Öppna balkongdörren och släpp in den friska luften i vardagsrummet. Njut av matlagning med hjälp av kökets energieffektiva vitvaror. Känner du för att äta på restaurang kan du alltid cykla in till stan på tio minuter där utbud i alla prisklasser väntar.

Balkonger

Din stora balkong i västerläge med fri utsikt mot domkyrkan rymmer en dukning för hela familjen. Ljumna sommarkvällar är det skönt att sitta här långt efter att solen gått ner. Om du fryser kan du alltid förflytta dig till lägenhetens inglasade balkong.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.