Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Solig balkong och hemtrevlig planlösning

Från ditt nya hem är utbudet av restauranger och kulturupplevelser knappt tio minuter bort med cykel. Takterrassen är som gjord för grillning med familj och vänner.

Här bor du i ett grannskap med löparbana och utegym på gården. Högst upp i huset finns en gemensam takterrass. Tack vare cykelförråd med verkstad är det enkelt att ta sig runt i staden på ett miljövänligt och effektivt sätt. Här bor du i en välplanerad tvåa med dubbla balkonger.

Entré

Direkt till höger har du en praktisk skjutdörrsgarderob med plats för ytterkläder. Ett praktiskt och lättskött klinkergolv tar dig vidare in hallen, med vardagsrummet till vänster.

Sovrum

Pusta ut i bostadens sovrum mellan svala lakan eller planera dagens klädval med hjälp av den generösa tilltagna skjutdörrsgarderoben. Här är platsen för återhämtning och eftertanke.

Badrum

Njut av ett helkaklat badrum med klinkergolv som är både lättskött och snyggt. Här kan du ta en dusch i din stilrena hörndusch och ta hand om tvätt och torkning med hjälp av effektiva maskiner.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning med väl tilltagna ljusinsläpp. Här komponerar du kulinariska läckerheter eller minglar med gästerna under inflyttningsfesten. Det energisnåla köket rundar väggen och är delvis dolt bakom kyl och frys.

Balkong

Den ena balkongen vetter mot innegården och nås från sovrummet. Här kan du bjuda in till härliga middagar i solen med balkongens söderläge. Du har även en norrvänd balkong i vardagsrummet som ger skön svalka under varma sommardagar.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.