Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tio minuter från Uppsala med två balkonger

Inflyttningsklar fyra med dubbla balkonger, öppna sociala ytor och egna rum. Just nu erbjuder vi endast privata visningar av den här lägenheten – kontakta säljare Claes på 073-966 96 95 för att boka in en tid.

Din nya fyra välkomnar besökaren med öppen planlösning i kök och vardagsrum och en stor balkong som skapar extra rymd under sommarhalvåret. När du vill umgås med grannarna eller ta dig ut från hemmet finns den gemensamma takterrassen med kvällssol och den aktivitetsbaserade innergården med utegym och löparbanor.

Entré

I entrén möts du av ett lättskött klinkergolv och gott om plats för förvaring i det inbyggda utrymmet. Hallen har ekparkett som standard.

Sovrum 3

I bostadens stora sovrum har du plats för en större säng där det är skönt att återhämta sig vid dagens slut. Förvaring finns i det inbyggda utrymmet med linneskåp och i hörnet kan du ställa arbetshörnan.

Sovrum 1 och 2

De mindre sovrummen på sju och tio kvadratmeter har plats för en mindre säng och ett litet skrivbord. Från ena rummet har du även fönster till den inglasade extrabalkongen.

Badrum och gästtoalett

I ditt helkaklade badrum finns tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Förvaring har du i spegelskåpet och kommoden, och du har utrymme att byta badkaret till dusch. Även gästtoaletten är utrustad med dusch.

Kök och vardagsrum

Ditt miljösmarta kök har energieffektiva vitvaror och stilrena kökssnickerier. Låt långkoket puttra på den energieffektiva induktionshällen och låt den integrerade diskmaskinen göra jobbet efter middagens slut. I vardagsrummet finns gott om plats för umgänge och här kan du möblera med både soffa och matplats.

Balkonger

Din balkong mäter nio kvadratmeter och här ställer du utomhusbordet ihop med en bekväm solstol. Njut av en kopp kaffe i godan ro, eller utnyttja den mindre, inglasade balkongen när det är kyligare..

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.