Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppen planlösning i trendig trea

Flytta in redan i januari 2020 i denna moderna trea. Ditt nya hem har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som leder vidare till trivsam balkong i västerläge.

I Kapellgärdet underlättas din vardag av en aktivitetsbaserad innergård. Här finns utegym och löparbana där du kan slipa på formen men också lummiga sittplatser för avkoppling i sällskap av en god bok.

Entré

Bostaden välkomnar dig med ett lättskött och snyggt klinkergolv. Här finns plats för att hänga av sig både cykelhjälm och ytterkläder.

Sovrum 1

Här ryms den stora sängen tillsammans med den stora garderoben med skjutdörrar utan att det känns trångt. Sovrummet är din självklara plats för återhämtning och vila efter en aktiv dag

Sovrum 2

Lägenhetens andra sovrum rymmer en säng och har gott om plats för bland annat sängbord och skrivbord.

Badrum

Ett helkaklat badrum med generöst tilltagna arbetsytor ser till att ingen uppgift tar för lång tid. Du har både torktumlare och tvättmaskin i badrummet, som vetter mot hallen. Du har klinkergolv och en smidig hörndusch.

Kök och vardagsrum

Ditt umgängesvänliga rum ger utrymme för både matlagning och sällskapliga stunder. När gästerna har ätit upp dina kulinariska läckerheter kan ni fortsätta umgås i vardagsrummets gemytliga atmosfär.

Balkong

Balkongen är ditt extrarum under soliga dagar. Ett rum där du njuter av familjen och goda vänners sällskap. Eller vissa dagar kanske nöja sig med blommor, växter och en god bok.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.