Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig tvåa med dubbla väl tilltagna balkonger

I ett grannskap med löparbana och gym på gården möter det moderna livsstilsboendet en klassisk skandinavisk inredning. Din nya två finns två kilometer från Uppsala och är perfekt planerad för att unde

Din moderna tvåa är gjord för att enkelt kunna leva vardagslivet fyllt av aktiviteter. Med närhet till centrala Uppsalas stora utbud av nöjen och kultur har du aldrig långt till stadens puls. Umgås med vänner och grannar på den gemensamma takterrassen där kan du njuta av utsikten över Uppsala. Hemma har du välplanerade rum och två egna balkonger.

Entré

Det första du möts av i din nya bostad är ett vackert och lättskött klinkergolv. Klinkern övergår i ekparkett i hallen, som har gott om praktiska förvaringsutrymmen för både säsongens kläder och cykelhjälmar.

Sovrum

Ett stort sovrum är platsen för återhämtning och vila. Från det stora fönstret strömmar ljuset in samtidigt som du kopplar av efter en lång dag. Garderobsväggen med skjutdörrar har plats för alla kläder.

Badrum

Ditt stilrena badrum har mörkgrått klinkergolv med golvvärme och ljusa, kaklade väggar. Med en egen kombinerad tvätt- och torkmaskin är missade tvättider något som tillhör historien. Vik dina rena och torra kläder med hjälp av en praktisk arbetsbänk ovanför kombimaskinen.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens kök och vardagsrum smälter snyggt ihop i en delvis öppen planlösning. Här finns plats för matbord och soffgrupp. Köket i klassisk design bjuder in till spontan matlagning. En integrerad diskmaskin tar hand om det tråkiga efteråt.

Balkonger

Din södervända balkong bjuder in till härliga middagar i solen med ingång från sovrummet. Det soliga läget garanterar många sköna stunder långt in på hösten. Här finns gott om utrymme för möblering och alla förutsättningar som krävs för att avnjuta grillkvällar i kvällssolen. Du har även en balkong som du når från vardagsrummet.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.