Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med närhet till city i nytänkande grannskap

Från den gemensamma takterrassen kan du se solen gå ner över Uppsala tillsammans med vänner och grannar. När du vill ha lugn och ro flyr du till din egen balkong.

Din nya lägenhet erbjuder både lugn och ro i hemmets vrå och gott om möjligheter till umgänge och aktiviteter precis utanför dörren. På gården tränar du på löparbanan eller utegymmet och de soliga kvällarna på takterrassen resulterar i spontana middagar. Med lite tur finns någon som kan hjälpa dig med din trasiga cykelkedja i den gemensamma cykelverkstaden. I ditt nya kvarter är det hållbara livet i fokus.

Entré

Här möts du av ett lättskött klinkergolv och gott om plats för förvaring i hallens skjutdörrsgarderob. I entrén finns plats för jackor och skor.

Sovrum 3

I bostadens största sovrum har du plats för en större säng där det är ett sant nöje att landa vid dagens slut. I garderoben finns mer plats för förvaring av kläder och accessoarer.

Sovrum 1 och 2

Två mindre sovrum ger plats för sängar, skrivbord och trivsamma detaljer.

Badrum och gästtoalett

Ditt helkaklade badrum är lättskött och dessutom stilrent med en praktisk dusch i hörnet. Här underlättas vardagens sysslor med en kombinerad tvätt- och torkmaskin. En gästtoalett med dusch minskar köbildningen.

Kök och vardagsrum

Ditt miljösmarta kök har vitvaror som ugn och mikro i bekväm arbetshöjd. Låt långkoket puttra på den energieffektiva hällen och låt den integrerade diskmaskinen göra jobbet efter middagens slut. I vardagsrummet finns gott om plats för umgänge och här kan du möblera med både soffa och matplats.

Balkonger

Din balkong mäter nio kvadratmeter och här ställer du utomhusbordet ihop med en bekväm solstol. Njut av en kopp kaffe i godan ro, eller utnyttja den gemensamma takterrassen när du ska ställa till med kalas och behöver större plats. Du har även en mindre inglasad balkong.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.