Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig balkong med söderläge nära Uppsala

I Kapellgärdet lever du det aktiva livet i en välplanerad tvåa. Här behöver du bara öppna ytterdörren och promenera nedför trappen för att njuta av både utegym och löparbana som vindlar sig fram över

Din moderna tvåa är gjord för att enkelt kunna leva ett vardagsliv fyllt av aktiviteter. Du bor med närhet till centrala Uppsalas stora utbud av nöjen och kultur, och samtidigt i ett lugnt kvarter. Från den gemensamma takterrassen kan du njuta av utsikten över Uppsala när du umgås med vännerna över en middag.

Entré

Det första du möts av i din nya bostad är ett vackert och lättskött klinkergolv. Klinkern övergår i ekparkett i hallen, som har gott om praktiska förvaringsutrymmen för både säsongens kläder och cykelhjälmar.

Sovrum

Det stora sovrummet om 16 kvm rymmer både dubbelsäng och en liten arbetshörna vid behov. Här har du även en garderobsvägg med skjutbara dörrar med gott om plats för alla kläder samt förberett med ett linneskåp. Från det stora fönstret strömmar ljuset in samtidigt som du kopplar av efter en lång dag.

Badrum

En stilren hörndusch med glasdörrar fångar blicken i ditt helkaklade badrum. Med en egen kombinerad tvätt- och torkmaskin är missade tvättider något som tillhör historien. Vik dina rena och torra kläder med hjälp av en praktisk arbetsbänk ovanför kombimaskinen.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens kök och vardagsrum smälter snyggt ihop i en delvis öppen planlösning. Här finns plats för matbord och soffgrupp. Köket i klassisk, skandinavisk design bjuder in till spontant matlagning. Efter middagen tar den integrerade diskmaskinen hand om det tråkiga. Du har energieffektiva vitvaror, och ugn och mikro är placerade högt i bekväm arbetshöjd.

Balkong

Din balkong är åtta kvadratmeter stor och nås från sovrummet, där den bjuder in till härliga middagar i solen. Den vetter mot innergården och garanterar många sköna stunder under sommarhalvåret. Vill du ha ännu mer plats går du upp till takterrassen där du kan ordna spelkvällar med vännerna samtidigt som ni njuter av en strålande utsikt över Uppsala.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.