Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gavellägenhet med både balkong och inglasad balkong

I din välplanerade trea njuter du av ett hem med generösa ljusinsläpp och en stor balkong samt en inglasad balkong. Här blir vardagen ett nöje tack vare modern utrustning och goda kommunikationer.

På knappt tio minuter tar du dig till city med cykel och när du kommer hem igen är det bara att ställa in cykeln i något av cykelrummen. Umgås med vänner och grannar gör du kanske över en knytmiddag på föreningens gemensamma takterrass, här kan du även njuta av utsikten över Uppsala. Med löparbana och utegym är gården som gjord för att du ska hålla nyårslöftet.

Entré och hall

I entrén möts du av ett vackert klinkergolv. Alldeles till vänster i finns en praktisk skjutdörrsgarderob, med gott om plats för avhängning. Vardagsrummets många fönster dränker hallen i ljus.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök är utrustat med energisnåla maskiner och en öppen planlösning ut mot lägenhetens vardagsrum. Generösa ytor skapar gott om plats när du vill bjuda hem släkten på middag. Från vardagsrummet når du både balkongerna.

Sovrum 1

Bostadens stora sovrum med plats för dubbelsäng har gott om förvaring. Här finns både en praktisk skjutdörrsgarderob och linneskåp. Badrummet ligger på bekvämt avstånd och ett generöst fönster släpper in ljus.

Sovrum 2

Lägenhetens andra sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet och har plats för både skrivbord och sängbord. Ett stort fönster släpper in ljus i rummet.

Badrum

Ditt badrum fungerar även som tvättstuga och är modernt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Golvvärmen ser till att hålla dig varm även de kallaste vintermorgnarna. Rummet är helkaklat med duschhörna eller badkar.

Balkong och inglasad balkong

Din stora balkong blir ett extra rum under årets varma månader och kommer att uppskattas av både stora och små. Här kan du inreda efter tycke och smak som. Balkongen vetter i direkt västerläge, så solen värmer sent in på hösten. Mellan vardagsrummet och det större sovrummet har du även en liten inglasad balkong att njuta av.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.