Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trea med uteplats och balkong

Ditt nya hem har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som leder vidare till en stor balkong i västerläge. Här finns gott om plats för både familjemiddagar såväl som odlingslådor eller växter

I Kapellgärdet underlättas din vardag av en aktivitetsbaserad innergård. Utegym och löparbana låter dig slipa på formen utan att behöva lämna kvarteret. I de lummiga sittplatserna kan du i stället slipa på intellektet i sällskap av en god bok.

Entré

Bostaden välkomnar dig med ett lättskött och snyggt klinkergolv. En praktisk skjutdörrsgarderob till höger har plats för säsongens olika ytterkläder. Klinkern övergår i ekparkett när du fortsätter in i hallen.

Sovrum 1

Det generösa sovrummet med plats för dubbelsäng har gott om förvaring i den installerade garderobsväggen med linneskåp. Här kan du enkelt få ordning på klänningar och skjortor samt sängkläder. Sovrummet har generösa ljusinsläpp från dörren som vetter mot uteplatsen.

Sovrum 2

Här samsas den stora sängen tillsammans med en rymlig skjutdörrsgarderob utan att det känns trångt.

Badrum

Ett helkaklat badrum med generöst tilltagna arbetsytor ser till att ingen uppgift tar för lång tid. Du har både torktumlare och tvättmaskin i badrummet, som ligger i anslutning till kök och hall.

Kök och vardagsrum

Ditt öppna kök har både en matlagningsdel och en del som passar perfekt för de lite större middagarna. När gästerna ätit upp dina kulinariska läckerheter kan ni fortsätta umgås i vardagsrummets gemytliga atmosfär.

Uteplats och balkong

Med tolv kvadratmeter är balkongen ditt extrarum under soliga dagar. Ett rum med en blå himmel som tak där du njuter av familjen och goda vänners sällskap. Eller vissa dagar kanske nöja sig med blommor, växter och en god bok. I anslutning till lägenhetens största sovrum finns din praktiska uteplats, som kommer uppskattas av både stora och små.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.