Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Din egen uteplats i söderläge

Njut av ett löparpass på den aktivitetsbaserade gården eller umgås med vännerna på din nya uteplats. Här bor du i en välplanerad tvåa med generösa sällskapsytor och allt du behöver runt knuten.

Din nya tvåa är byggd för att trivas i. Från en solig uteplats tar du dig snabbt till den gemensamma innergården som är utrustad med löparbana. Med cykel tar du dig på knappt tio minuter till city.

Entré

Kom in i entrén och promenera på det vackra klinkergolvet. Här finns gott om plats för ytterkläder och skor samt förvaringsutrymmen.

Sovrum

I bostadens sovrum finner du din oas för återhämtning med stora luftiga ytor. Här ryms en säng modell större invid garderoben där kläderna får plats.

Badrum

Ditt badrum är helkaklat och har en kombinerad tvätt- och torkmaskin som gör grovjobbet åt dig. En praktisk arbetsbänk ser sedan till att du enkelt kan sortera och vika tvätten. Duschen är praktiskt inrymd i hörnet.

Kök och vardagsrum

Ditt miljösmarta kök har plats för både middagsgäster och integrerad diskmaskin. Välj själv om du vill skärma av köket som förr i tiden eller gå direkt in i ett vardagsrum som bjuder in till umgänge efter middagen.

Uteplats

En uteplats om sju kvadratmeter nås direkt från kökets matplats, vilket skapar känslan av att ha en egen uteservering under årets varma månader. Njut av en lätt middag samtidigt som du lyssnar till det hemtrevliga ljudet av kaffekokaren som puttrar i köket.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Njut av stillheten en tidig morgon med en kopp kaffe i handen, eller fånga solens sista strålar i goda grannars lag på den härliga takterrassen. Härifrån har du vidsträckt utsikt över charmiga villakvarter. Och i söder skymtar du Uppsalas ståtliga domkyrka. Terrassen har goda solchanser från tidig eftermiddag till sen kväll. Perfekt för ett glas med bästa vännen eller en storslagen kvartersfest.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till din egen arena. I Kapellgärdet kan den aktiva människan få sitt lystmäte direkt utanför dörren. När det är bicepsträning och squats som lockar finns ett modernt utegym eller pyramidbänken för upphopp. Löpälskaren kan utmana grannen på intervaller eller träna distanser på gårdens löparbana. När det gäller vardagsträningen är det bara att plocka fram cykeln. Här finns både cykelverkstad, cykelförvaring och lådcykelpool.

  • Service i området

    Området kring Kapellgärdet Arena byggs ständigt ut och mer närservice tillkommer. I nuläget finns en mindre lokalbutik för vardagsinköpen samt gym och frisör. Med cykeln har du dessutom tillgång till det mesta några minuter bort. I Kvarnengallerian vid Vaksala torg finns bland annat ICA, Systembolaget, apotek, Mikaku Sushi, Phil´s Burger och en bokhandel. Här kan du också ta cykeln till Resecentrum och ta tåget på vidare äventyr.