Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Charmig etta med balkong

Vinter 22/23 kan du flytta in i denna charmiga etta på 36 kvadrat. I det sociala och aktiva grannskapet ligger denna praktiska etta med sovalkov, balkong och bra förvaring i hallen. Dessutom finns det gott om gemensamma ytor på innergården för en eftermiddagsfika i solen om man är sugen på det.

I det härliga grannskapet Kapellgärdet Arena IV bor du modernt med det mesta du behöver på bekvämt avstånd. Här har du lika nära till Röbo friluftsområde och den populära arenan Fyrishov som till centrala Uppsala, butiker och förskolor.

I dessa Svanenmärkta lägenheter har du alla möjligheter att skapa ditt drömhem. Det moderna köket är en perfekt blandning av design och funktionalitet, och med lägenhetens genomtänkta planlösning och många sociala ytor är detta hem redo att fyllas med spontana middagar och sena kvällar. Vill ni hellre umgås ute finns en aktiv och social innergård precis utanför dörren. Här finns allt från utegym och löparbana till gemensamma takterrasser, verktygsförråd och elbil- samt ellådcykelpool.

Uppsala har som ambition att bli Sveriges bästa cykelstad. Här byggs nya cykelstråk som tar dig snabbt till centralen om du pendlar eller till Vaksala torg där du hittar livsmedelsbutiker, restauranger och Uppsala Konsert & Kongress. På en fem minuters cykeltur kan du spela badminton, innebandy, basket eller bowla i Fyrishov. Eller varför inte besöka äventyrsbadet eller simhallen. Tar du dig istället till Röbo friluftsområde finns spår och leder för både vandring, jogging, cykel och skidåkning. I Kapellgärdet Arena IV finns det någonting för alla.

Bilder

Området

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.