Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong med kvällssol i din nya trea

På fjärde våningen hittar du hem i denna underbara trea om 66 kvadrat. Här finns plats för avkopplande stunder på balkongen såväl som umgänge med grannarna på innergården.

I ditt nya hem näst högst upp i huset har du alla möjligheter för att leva ett gott liv. Du har en egen balkong i söder som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet vilket bidrar till ett magiskt ljusinsläpp i lägenheten. En kort promenad bort finns Vaksala torg, parker samt centrala Uppsala med ett stort utbud av livsmedelsbutiker, frisörer, caféer och dylikt. Här finns något för alla.

Hall

Välkommen in till ditt nya hem. När du tar dina första steg in i lägenheten möts du av fräscht klinkergolv som sedan går över i en vacker ekparkett. Till höger finns en stor garderob där du har plats för både stora vinterjackor och nyputsade finskor.

Sovrum 1

Från hallen tar du dig in till lägenhetens stora sovrum om 15 kvadrat. Här finns plats för både en stor dubbelsäng och tillhörande sängbord. Du har en garderob med skjutdörrar och ett linneskåp som rymmer familjens alla lakan och örngott. Här kan du även sortera dina kläder efter färg och ställa upp dina väskor på rad.

Badrum med kombimaskin

I anslutning till sovrummet hittar du hemmets badrum som är stilrent och välutrustat med allt du behöver för en smidig vardag. Du har en smart kombimaskin med arbetsbänk ovanpå som gör det enkelt att tvätta familjens kläder när det passar dig.

Kök och vardagsrum

Efter badrummet kommer du in till hemmets hjärta – köket och vardagsrummet. De två rummen förenas i en halvöppen planlösning. Här finns plats för middagsbjudningar med mat i fokus såväl som slappa kvällar i soffan. Det här är platsen där ni umgås och laddar batterierna med ny energi.

Balkong

Från vardagsrummet tar du dig ut till balkongen som blir ett härligt extrarum från tidig vår till sen sommar. Söderläget med sina många soltimmar gör det till en ypperlig plats för odling av tomater och kryddor, något som både de stora och små i familjen uppskattar.

Mindre rum

Det lilla rummet på sju kvadrat intill köket kan användas som hemmakontor, hobbyrum eller barnrum. Om du vill går det även bra att ta ner väggen och få ett större kök istället. Vad föredrar du?

Bilder
Området
  • Aktivt grannskap

    Kapellgärdet Arena bjuder in till ett aktivt och socialt liv. Över gården och in i nästa kvarter slingrar sig en löparbana, och utegymmets pyramidbänk fungerar lika bra för upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I grannskapet finns takterrasser att umgås på, en relax att koppla av i och övernattningsrum får långväga gäster. Här blir även vardagen med cykel enkel, det finns nämligen gott om cykelparkeringar, mekarmöjligheter och en lådcykelpool, för smidig transport av matkassar eller barn.

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Service och kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.

Solstudie innergård

Se hur solen faller över fasaden i juni och september.

Solstudie gatufasad

Se hur solen faller över fasaden i juni och september.

Möt projektteamet

Hör marknadsstrateg Kristina, säljare Claes och inredningskoordinator Line berätta om Kapellgärdet Arena III. 

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Kapellgärdet Arena III. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet