Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Kvadratsmart etta nära centrala Uppsala

Här bor du bra med fint ljusinsläpp, sociala ytor och egen balkong. Den välplanerade sovalkoven skapar känslan av en liten tvåa och blir din favoritplats under kyliga höst- och vinterdagar.

I ditt nya hem i Kapellgärdet når du Uppsalas citykärna på knappt 15 minuter till fots och sju minuter med cykel. Om du vill ta dig tid snabbt, kan du låna en elcykel som finns tillgänglig för alla boende i grannskapet. Väl framme i centrum kan du ta del av ett stort utbud av affärer, restauranger och annan service. Ännu närmre hittar du Vaksala torg som också erbjuder bra shoppingmöjligheter och annat.

Entré

Det första du möts av i ditt nya hem är den rymliga hallen. Här har du ett praktiskt och stilrent klinkergolv hela vägen in till allrummet där golvet övergår i en vacker ekparkett. I den stora skjutdörrsgarderoben till höger har du plats för fotbollar, cykelhjälmar och annat som brukar ligga framme i hallen.

Badrum

Från hallen når du hemmets helkaklade badrum. Här har du en praktisk kombimaskin och du behöver därför inte lämna lägenheten för att ta itu med veckans tvätt. Förutom en hörndusch och handfat med kommod, har du även en värmande handdukstork.

Kök och vardagsrum

Välkommen in till ditt sociala kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp. Längs med väggen till vänster möts du av ditt Svanenmärkta kök med energisnåla vitvaror och stora ytor för matlagning. Det 20 kvadratmeter stora vardagsrummet och köket skapar mingelvänliga ytor. Du har plats för både en rymlig soffa och matgrupp där goda vänner kan känna sig som hemma.

Balkong

En stor del av ljusinsläppet in i lägenheten kommer från din alldeles egna balkong. Under vår- och sommarmånaderna blir den ett välutnyttjat extrarum som både du och andra i familjen uppskattar. Här samlas ni och laddar upp inför ett pass i det gemensamma utegymmet på gården.

Sovalkov

Från vardagsrummet når du lägenhetens praktiska sovalkov om fem kvadrat. Det här blir din mysiga vrå där du kan dra dig undan och slappna av efter hektiska dagar. I klädkammaren har du utrymme för dina kläder, lakan och andra saker som du vill stuva undan.

Bilder
Området
  • Aktivt grannskap

    Kapellgärdet Arena bjuder in till ett aktivt och socialt liv. Över gården och in i nästa kvarter slingrar sig en löparbana, och utegymmets pyramidbänk fungerar lika bra för upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I grannskapet finns takterrasser att umgås på, en relax att koppla av i och övernattningsrum får långväga gäster. Här blir även vardagen med cykel enkel, det finns nämligen gott om cykelparkeringar, mekarmöjligheter och en lådcykelpool, för smidig transport av matkassar eller barn.

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Service och kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.

Möt projektteamet

Hör marknadsstrateg Kristina, säljare Claes och inredningskoordinator Line berätta om Kapellgärdet Arena III. 

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Kapellgärdet Arena III. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

Solstudie innergård

Se hur solen faller över fasaden mot innergården under en dag i juni respektive september.

Solstudie gatufasad

Se hur solen faller över fasaden ut mot gatan under en dag i juni respektive september.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet