Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fyra rum och 12 kvadratmeter balkong

På din nya balkong i söderläge kan du njuta av solen i stort sett under alla dagens ljusa timmar. Här finns det utrymme för odling, solstolar och en matgrupp - ditt eget smultronställe. Inflyttning sker från våren 2022. Just nu erbjuder vi endast privata visningar av grannskapet – kontakta säljare Claes på 073-966 96 95 för att boka in en tid.

Inne i lägenheten kan du njuta av sol och ljus från tre väderstreck. Den öppna planlösningen med stora fönster i söderläge skapar ett fint ljusinsläpp och rymd som får dig att trivas. När du vill komma utanför hemmets väggar kan du samla hela familjen för ett uppiggande intervallpass på gårdens populära löpbana.

Hall

I hallen har du praktiskt klinkergolv som är enkelt att torka av efter smutsiga vinterkängor. I den praktiska skjutdörrsgarderoben kan du enkelt stuva undan familjens jackor, väskor och cykelhjälmar.

Badrum 1

Det mindre badrummet har du WC, handfat, duschvägg och en värmande handduktstork. Väggarna är ljust målade med kakel bakom handfatet. Golvet är i stilistisk klinker med komfortvärme.

Sovrum 1

Det största sovrummet har plats för en rymlig säng, antingen för paret eller för dig som föredrar mycket sovutrymme. Sovrummet har utblick mot grannskapets aktiva innergård. Klädkammaren och linneskåpet har plats för färgkoordinerade kläder samt familjens alla lakan och örngott.

Badrum 2 med tvättmaskin

I anslutning till det stora sovrummet hittar du familjens stora badrum. Här finns toalett, dusch med rundade duschväggar. Du har egen tvättmaskin och torktumlare som är praktiskt placerade under en bänkskiva där du enkelt kan vika ihop och organisera familjens tvätt.

Vardagsrum och kök

Familjens rymliga kök och vardagsrum samsas i en öppen och luftig planlösning där ljuset sveper igenom från hörn till hörn. Det finns gott om plats för lugna myskvällar i soffan såväl som middagsbjudningar med goda vänner. Inled kvällen med en fördrink vid rummets mittpunkt - köksön.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen är placerade i varsin ände av lägenheten med fönster i söderläge. Rummen fungerar även bra som hemmakontor eller hobbyrum och har bra förvaring med varsin rymlig garderob.

Balkong

Hemmets favorit är helt klart balkongen i söder som har sol större delen av dagen. Med sina 12 rymliga kvadratmeter blir det här en självklar mötesplats för familj och vänner. Helgbrunch och spelkvällar blir två återkommande koncept.

Bilder
Området
  • Aktivt grannskap

    Kapellgärdet Arena bjuder in till ett aktivt och socialt liv. Över gården och in i nästa kvarter slingrar sig en löparbana, och utegymmets pyramidbänk fungerar lika bra för upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I grannskapet finns takterrasser att umgås på, en relax att koppla av i och övernattningsrum får långväga gäster. Här blir även vardagen med cykel enkel, det finns nämligen gott om cykelparkeringar, mekarmöjligheter och en lådcykelpool, för smidig transport av matkassar eller barn.

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Service och kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.

Möt projektteamet

Hör marknadsstrateg Kristina, säljare Claes och inredningskoordinator Line berätta om Kapellgärdet Arena III. 

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Kapellgärdet Arena III. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

Solstudie innergård

Se hur solen faller över fasaden mot innergården under en dag i juni respektive september.

Solstudie gatufasad

Se hur solen faller över fasaden ut mot gatan under en dag i juni respektive september.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet