Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

90 kvadrat med balkong och egen uteplats

Välkommen in till din nya miljövänliga trea. Här har du allt du behöver för att trivas; välplanerade kvadrat, utegym på gården, el- och cykelpool i föreningen och närhet till det mesta.

Har du någonsin drömt om att ha ett utegym med löpbana på innergården? Och att få bo i ett grannskap med bra gemenskap? Då kan din dröm bli verklighet här i Kapellgärdet. Utmana dina grannar i 60 meter på löpbanan eller spela kubb tillsammans på gräsmattan. När du vill ha tid för dig själv pluggar du in dina hörlurar och lyssnar på en bra podcast på din lummiga uteplats eller soliga balkong

Hall

Din nya hall är utrustad med en stor skjutdörrsgarderob där du får plats med gymväska, löparskor och familjens cykelhjälmar. Klinkergolvet ger ett stilrent intryck samtidigt som det är lätt att torka av efter att blöta vinterkängor har gjort entré.

Vardagsrum och kök

Till vänster från hallen kommer du in i ditt stora kök och vardagsrum som kännetecknas av ljus och rymd. Med fönster från golv till tak i söderläge blir det många soltimmar här under vår och sommar. Köket är fullt utrustat med energisnåla vitvaror och goda förvaringsmöjligheter. Här blir matlagning ett roligt inslag i vardagen, framförallt när det finns plats för hela familjen runt matbordet precis intill.

Balkong

Från vardagsrummet tar du dig ut till den 12 kvadratmeter stora balkongen som har sol i stort sett alla dagens ljusa timmar. Ställ dit några solstolar och en matgrupp – sen är det bara några härliga vänner och gott tilltugg som fattas.

Badrum och gästtoalett

Med två badrum blir vardagen enklare och du slipper trängas med morgontrötta familjemedlemmar. I det större badrummet har du en tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanpå som underlättar sorteringen av tvätt. I det mindre badrummet har du WC, handfat och dusch. Båda rummen är helkaklade med klinkergolv.

Sovrum 1

Från badrummen tar du dig igenom en kort passage för att komma till det mindre sovrummet. Här finns det plats för en säng, skrivbord och förvaring av diverse saker. En perfekt plats att använda som barnrum eller hemmakontor.

Sovrum 2

I det större sovrummet har du gott om plats på 18 kvadrat. Placera en dubbelsäng i mitten med sängbord på varje sida, och njut av att kunna gå direkt ut i den friska luften på din uteplats. I skjutdörrsgarderoben kan du sortera efter färg eller sort och placera hemmets alla lakan i linneskåpet bredvid. Här finns alla möjligheter för att ha ett organiserat rum.

Uteplats

Här har du din mysiga oas i ett skyddat läge av både buskar och en fin träspaljé. När du vill vara en del av gemenskapen förflyttar du dig några steg ut till den gemensamma innergården. Och se till att göra dig redo för ett intervallpass på löpbanan med dina grannar.

Bilder
Området
  • Aktivt grannskap

    Kapellgärdet Arena bjuder in till ett aktivt och socialt liv. Över gården och in i nästa kvarter slingrar sig en löparbana, och utegymmets pyramidbänk fungerar lika bra för upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I grannskapet finns takterrasser att umgås på, en relax att koppla av i och övernattningsrum får långväga gäster. Här blir även vardagen med cykel enkel, det finns nämligen gott om cykelparkeringar, mekarmöjligheter och en lådcykelpool, för smidig transport av matkassar eller barn.

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Service och kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.

Möt projektteamet

Hör marknadsstrateg Kristina, säljare Claes och inredningskoordinator Line berätta om Kapellgärdet Arena III. 

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Kapellgärdet Arena III. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

Solstudie innergård

Se hur solen faller över fasaden mot innergården under en dag i juni respektive september.

Solstudie gatufasad

Se hur solen faller över fasaden ut mot gatan under en dag i juni respektive september.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet