Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1-1403, 2 Rum, 47 m²

Beskrivning

Ytsmart tvåa i populära Kapellgärdet Arena

Genomtänkt tvåa i populärt kvarter. I ditt nya hem finns alla förutsättningar för en skön och hållbar vardag. Här bor du välplanerat och Svanenmärkt i ett aktivt och socialt grannskap.

I Kapellgärdet trivs du som vill bo nära det mesta, och ha mycket på hemmaplan. Här bor du modernt och bekvämt, med mycket att tillgå i grannskapet. På innergården finns möjlighet till ett träningspass, antingen på granngårdens utegym eller på löparbanan. Eller så slår du dig ner på den egna balkongen och kopplar av med en bok.

Hall

Din nya hall är rymlig med bra förvaringsmöjligheter i en generös skjutdörrsgarderob. Direkt till vänster når du badrummet och till höger öppnar hemmets sociala del upp sig.

Badrum

Badrummet är utrustat med snålspolande vitvaror, och den ytsmarta kombitvättmaskinen gör det enkelt att sätta på en tvätt när det passar dig. Ovanför tvättmaskinen finns ett skåp som gömmer undan tvättmedel och handdukar, och i kommoden under handfatet finns mer förvaringsutrymme för badrumsprodukter.

Kök och vardagsrum

När du kliver in i köket sträcker sig köksytan längs med ena väggen. Här finns en kombinerad kyl och frys, matlagningsytor och en uppskattad vän – diskmaskinen. Framför väggen till sovrummet finns rum för en matgrupp och i rummets övriga del ryms en mysig soffgrupp.

Balkong

Balkongen är på 7 kvadrat och vetter ut mot innergården. Här finns plats för både möbler och dekorativa ting. Inred med grönskande växter och mysig belysning för en trivsam utomhusoas att njuta av under årets varmare månader.

Sovrum

Sovrummet ligger avskilt i hemmets ena del och från ett stort fönster ges rummet skönt ljusinsläpp. Här ryms en stor säng att avsluta dagen i. Längs den ena kortväggen finns även en rymlig skjutdörrsgarderob som rymmer alla favoritplagg.

Bilder
Området
  • Aktivt grannskap

    Kapellgärdet Arena bjuder in till ett aktivt och socialt liv. Över gården och in i nästa kvarter slingrar sig en löparbana, och utegymmets pyramidbänk fungerar lika bra för upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I grannskapet finns takterrasser att umgås på, en relax att koppla av i och övernattningsrum får långväga gäster. Här blir även vardagen med cykel enkel, det finns nämligen gott om cykelparkeringar, mekarmöjligheter och en lådcykelpool, för smidig transport av matkassar eller barn.

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Service och kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.

Möt projektteamet

Hör marknadsstrateg Kristina, säljare Claes och inredningskoordinator Line berätta om Kapellgärdet Arena III. 

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Kapellgärdet Arena III. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

Solstudie innergård

Se hur solen faller över fasaden mot innergården under en dag i juni respektive september.

Solstudie gatufasad

Se hur solen faller över fasaden ut mot gatan under en dag i juni respektive september.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet