Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1-1201, 5 Rum, 111 m²

Beskrivning

Rymlig femma med gavelläge och två balkonger

I Kapellgärdet Arena väntar denna rymliga och välplanerade femma med gavelläge och två balkonger. Här får varje familjemedlem sitt eget krypin, samtidigt som ni har härliga ytor att umgås på.

I Kapellgärdet blir vardagen bekväm och hållbar. Här bor du i ett Svanenmärkt hem, vilket innebär både ett bättre inomhusklimat och energisnåla vitvaror. I grannskapet finns dessutom ett delat verktygsförråd samt en elbil- och ellådcykelpool, som underlättar när det blir dags för hemmasnickrandet eller veckans storhandling.

Hall och badrum

Från hallen har du båda badrum och förvaringsmöjligheter lättåtkomligt. Direkt till höger finns det mindre badrummet med dusch, nära och bra för att tvätta smutsiga händer. Rakt fram når du klädkammaren på ena sidan och det större badrummet på andra. Och till vänster väntar ännu mer förvaringsmöjligheter på väg till de två mindre sovrummen.

Badrum 1

Det större badrummet finns lättåtkomligt från alla delar av hemmet, beläget mitt i lägenheten. Rummet är ljust helkaklat med snålspolande vitvaror i stilrent utförande. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, bra förvaring i väggskåp och kommod samt komfortvärme i golvet och handdukstork.

Sovrum 1 och 2

De två mindre sovrummen är på åtta kvadrat vardera. Rummen har ett varsitt stort fönster i söderläge som ger härligt ljusinsläpp och en garderob.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet har öppen planlösning och fönster i två väderstreck. De två fönstren ut mot balkongen går från golv till tak vilket ger rummet både rymd och gott om ljus. Och en avskiljande vägg gör att du slipper se köksstöket från soffan, och gömmer undan en kyl och frys i full höjd samt ett högskåp med integrerad ugn.

Sovrum 3 och 4

I anslutning till vardagsrummet väntar de två andra sovrummen. Det ena på rymliga femton kvadrat och utgång till balkongen, och det andra på tio kvadrat. Det större har en praktisk skjutdörrsgarderob en härlig yta för en stor dubbelsäng. Det andra sovrummet är välplanerat medskönt ljusinsläpp och en garderob.

Balkong 1 och balkong 2

Här bor du med två stora balkonger, den ena i söderläge och den andra ut mot innergården. Båda balkonger är rymliga med gott om plats för både möbler och dekorationer. Med närheten till köket blir den större balkongen perfekt för en matplats och kryddodling, samtidigt som den andra ger ett utmärkt läge för soldyrkaren.

Bilder
Området
  • Aktivt grannskap

    Kapellgärdet Arena bjuder in till ett aktivt och socialt liv. Över gården och in i nästa kvarter slingrar sig en löparbana, och utegymmets pyramidbänk fungerar lika bra för upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I grannskapet finns takterrasser att umgås på, en relax att koppla av i och övernattningsrum får långväga gäster. Här blir även vardagen med cykel enkel, det finns nämligen gott om cykelparkeringar, mekarmöjligheter och en lådcykelpool, för smidig transport av matkassar eller barn.

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Service och kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.

Möt projektteamet

Hör marknadsstrateg Kristina, säljare Claes och inredningskoordinator Line berätta om Kapellgärdet Arena III. 

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Kapellgärdet Arena III. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

Solstudie innergård

Se hur solen faller över fasaden mot innergården under en dag i juni respektive september.

Solstudie gatufasad

Se hur solen faller över fasaden ut mot gatan under en dag i juni respektive september.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet