Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1-1104, 3 Rum, 80 m²

Beskrivning

Socialt planerad trea med balkong i söderläge

Välplanerad trea med social planlösning i populärt kvarter. Här bor du bekvämt med både badrum och gästtoalett, nya moderna vitvaror och flera förvaringsytor. Inflyttning sker från våren 2022. Just nu erbjuder vi endast privata visningar av grannskapet – kontakta säljare Claes på 073-966 96 95 för att boka in en tid.

I Kapellgärdet Arena III väntar denna rymliga trea att längta hem till. Hemmets sociala del ger möjlighet att bjuda över nära och kära, och de två sovrummen ger sköna ytor för avkoppling. Samtidigt har du tillgång till grannskapets aktiva innergård och city på cykelavstånd.

Hall

Hallens praktiska klinkergolv ger en slittålig och smutstålig yta för ytterskorna. Till vänster finns en generös garderob att stuva in ytterkläderna i.

Badrum och wc

Med både separat wc och ett stort badrum underlättas morgonbestyren om ni är flera. Badrummet är ljust helkaklat och både badrum och wc har självklart snålspolande vitvaror. Med tvättmaskin och torktumlare blir det enkelt att sätta på en tvätt vid behov, och du slipper passa tvättider.

Sovrum 1

Det större sovrummet är på rymliga 14 kvadrat med en garderob i ena hörnet. Ett stort fönster släpper in dagens första solstrålar och ger ett trivsamt ljus hela dagen.

Kök och vardagsrum

Hemmets sociala mittpunkt bjuder in till sociala stunder och skönt soffhäng. Det u-formade köket ger möjlighet att laga mat, samtidigt som du umgås med gästerna i soffan. Kylen och frysen i full höjd rymmer enkelt veckans storhandling och diskmaskinen blir ett trevlig inslag i vardagen.

Balkong

Den stora balkongen har ett perfekt läge för soldyrkaren, eller tomatplantor. Här ryms både utemöbler och mysiga växter.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet ligger i anslutning till köket. I ett inskjut i väggen har du en skjutdörrsgarderob. Rummet gör sig lika bra som lekrum, gästrum eller ett andra sovrum – och går att göra om efter behov.

Bilder
Området
  • Aktivt grannskap

    Kapellgärdet Arena bjuder in till ett aktivt och socialt liv. Över gården och in i nästa kvarter slingrar sig en löparbana, och utegymmets pyramidbänk fungerar lika bra för upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I grannskapet finns takterrasser att umgås på, en relax att koppla av i och övernattningsrum får långväga gäster. Här blir även vardagen med cykel enkel, det finns nämligen gott om cykelparkeringar, mekarmöjligheter och en lådcykelpool, för smidig transport av matkassar eller barn.

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Service och kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.

Möt projektteamet

Hör marknadsstrateg Kristina, säljare Claes och inredningskoordinator Line berätta om Kapellgärdet Arena III. 

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Kapellgärdet Arena III. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

Solstudie innergård

Se hur solen faller över fasaden mot innergården under en dag i juni respektive september.

Solstudie gatufasad

Se hur solen faller över fasaden ut mot gatan under en dag i juni respektive september.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet