Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Optimalt planerad tvåa med balkong

Välkommen hem till denna välplanerade tvåa med social planlösning, klimatsmarta lösningar och härlig balkong mot innergården. Här bor du centralt i Uppsala med aktiviteter direkt utanför dörren.

I ditt nya hem väntar flera praktiska lösningar för en enkel och skön vardag. Med praktisk hall, kombitvättmaskin och diskmaskin går vardagssysslorna lite smidigare och du får mer tid att njuta av en god bok på balkongen.

Hall

Efter en dag på språng kliver du in i en rymlig och smart planerad hall. Klinkergolvet ger ett slittåligt underlag och längs ena väggen har du gott om förvaring i form av klädhängare och en skjutdörrsgarderob.

Badrum

Badrummet ligger i anslutning till hallen. Rummet är ljust helkaklat med belysning i både tak och spegelskåp. Förvaring finns i kommod under handfatet och skåpet över kombitvättmaskinen.

Kök och vardagsrum

Det öppna köket och vardagsrummet erbjuder gott om plats att umgås på. Det L-formade köket ger en trivsam yta att laga mat på och till din hjälp har du energisnåla vitvaror. Efter middagsbestyren slänger dig i soffan och låter diskmaskinen ta hand om resten.

Balkong

I anslutning till vardagsrummet väntar din balkong som vetter ut mot innergården. En perfekt plats att avrunda dagen på. Här kan du sitta och spana på innergårdens aktiviteter eller njuta av en god bok. Och med en värmande filt nära till hands kan kvällen förlängas in i det sista.

Sovrum

Ditt sovrum är på tio välplanerade kvadrat och rymmer en härlig dubbelsäng och andra möbler. Längs ena kortväggen finns en rymlig skjutdörrsgarderob som rymmer alla favoritplagg och det stora fönstret ger gott om ljusinsläpp.

Bilder
Området
  • Aktivt grannskap

    Kapellgärdet Arena bjuder in till ett aktivt och socialt liv. Över gården och in i nästa kvarter slingrar sig en löparbana, och utegymmets pyramidbänk fungerar lika bra för upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I grannskapet finns takterrasser att umgås på, en relax att koppla av i och övernattningsrum får långväga gäster. Här blir även vardagen med cykel enkel, det finns nämligen gott om cykelparkeringar, mekarmöjligheter och en lådcykelpool, för smidig transport av matkassar eller barn.

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Service och kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.

Möt projektteamet

Hör marknadsstrateg Kristina, säljare Claes och inredningskoordinator Line berätta om Kapellgärdet Arena III. 

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Kapellgärdet Arena III. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

Solstudie innergård

Se hur solen faller över fasaden mot innergården under en dag i juni respektive september.

Solstudie gatufasad

Se hur solen faller över fasaden ut mot gatan under en dag i juni respektive september.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet