Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1-1002, 2 Rum, 52 m²

Beskrivning

Social tvåa med stor uteplats

Med en social planlösning, rymligt sovrum och smarta lösningar i hall och badrum har denna tvåa allt du behöver för en skön vardag. Dessutom finns delat verktygsförråd och elbils- samt ellådcykelpool.

I Kapellgärdet Arena trivs du som vill bo modernt och bekvämt, med närhet till såväl aktiviteter som citypuls. Grannskapet är Svanenmärkt vilket innebär att du också bidrar till en bättre planet, bara genom att bo. Ditt hem är fullt av klimatsmarta lösningar och energisnåla vitvaror, samtidigt som du kan låna verktyg ur det delade verktygsförrådet och låna elbil eller elcykel när du behöver. Praktiskt och hållbart.

Hall

Efter en runda på innergårdens löpbana ställer du av smutsiga joggingskor på hallens smutståliga, och lättstädade, klinkergolv. Till höger har du en stor garderob att gömma undan jackor och väskor i, och till vänster når du badrummet.

Badrum

Kombitvättmaskinen och handdukstorken blir ett trevligt inslag i vardagen. Här slipper du hålla koll på tvättider, och tvättar smidigt när det passar dig. Rummet är ljust helkaklat och med belysning i både tak och spegelskåp får du bra med ljus oavsett tid på dagen. I kommoden under handfatet finns dessutom plats för alla skönhetsprodukter.

Kök och vardagsrum

Hemmets sociala ytor rymmer alla nära och kära, och blir din nya plats att landa på efter en dag på språng. Det stora fönstret och dörren till uteplatsen ger rummet gott om ljusinsläpp. Köket sträcker sig längs ena kortväggen och en kombinerad kyl/frys göms undan i ett genomtänkt inskjut i väggen.

Uteplats

Din uteplats ger ett trivsamt läge ut mot innergården, och inhägnas av härlig grönska och en träskärm. Här finns plats för utebord eller en skön loungedel, välj det som passar dig bäst.

Sovrum

Sovrummet är på 15 kvadrat med en stilren ekparkett, ljusa väggar och skönt ljusinsläpp. Den generösa garderoben frigör yta för rummets viktigaste möbel och din plats för återhämtning.

Bilder
Området
  • Aktivt grannskap

    Kapellgärdet Arena bjuder in till ett aktivt och socialt liv. Över gården och in i nästa kvarter slingrar sig en löparbana, och utegymmets pyramidbänk fungerar lika bra för upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I grannskapet finns takterrasser att umgås på, en relax att koppla av i och övernattningsrum får långväga gäster. Här blir även vardagen med cykel enkel, det finns nämligen gott om cykelparkeringar, mekarmöjligheter och en lådcykelpool, för smidig transport av matkassar eller barn.

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Service och kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.

Möt projektteamet

Hör marknadsstrateg Kristina, säljare Claes och inredningskoordinator Line berätta om Kapellgärdet Arena III. 

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Kapellgärdet Arena III. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

Solstudie innergård

Se hur solen faller över fasaden mot innergården under en dag i juni respektive september.

Solstudie gatufasad

Se hur solen faller över fasaden ut mot gatan under en dag i juni respektive september.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet