Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1-1001, 5 Rum, 123 m²

Beskrivning

Gavelfemma med uteplats och balkong

I populära Kapellgärdet Arena hittar du denna rymliga femma med möjlig uthyrningsdel. Med fönster i tre väderstreck och sociala ytor både inne och ute finns rum för hela familjen att trivas.

Här bor du i ett aktivt och centralt beläget kvarter i Uppsala, nära allt du kan behöva i vardagen. Direkt på innergården finns möjlighet till ett intervallpass på innergårdens löparbana eller kanske en kaffe med grannen. När du sedan behöver in till city eller åka och storhandla lånar du smidigt grannskapets elbil eller elcykel.

Hall och klädkammare

Det inledande klinkergolvet ger ett tåligt underlag för smutsiga skor och rakt fram väntar en rymlig klädkammare att gömma undan både ryggsäckar, jackor och andra prylar i.

Sovrum 1

Från hallen når du hemmets mindre sovrum. På vägen passerar du en praktisk skjutdörrsgarderob som ger extra förvaring. Sovrummet är på 8 kvadrat och gör sig lika bra som ett gästrum, hemmakontor eller hobbyrum. I ena hörnet finns även en praktisk garderob.

Badrum och sovrum 4

På andra sidan hallen når du det mindre badrummet och ytterligare ett sovrum. Sovrummet har två fönster och en rymlig skjutdörrsgarderob, här ryms enkelt en härlig dubbelsäng och andra möbler. Badrummet med dusch är ljust helkaklat med förvaring i kommoden under handfatet. Med handdukstork tillgängligt torkar handduken snabbt innan nästa duschtillfälle.

Badrum 1

Det större badrummet ligger smidigt beläget mellan hallen och hemmets sociala del. Längs ena kortsidan väntar tvättmaskin och torktumlare. Ovanför vilar en bänkskiva som gör det enkelt att organisera tvätten. Längs andra väggen sträcker sig tvättställ, wc och dusch eller badkar.

Sovrum 2 och 3

De andra två sovrummen ligger vägg i vägg. Båda rummen är rymliga med härligt ljusinsläpp och bra förvaring. Den stilrena ekparketten och de ljust målade väggarna ger en fin bas för möbler och annan inredning. Och i det ena sovrummet kan du ha balkongdörren på glänt för sköna vindbrisar in i rummet.

Vardagsrum och kök

Det luftiga vardagsrummet och köket öppnar upp mot din uteplats. Här finns gott om rum för en mysig soffgrupp att slänga sig i efter dagens måsten, såväl som en stor matgrupp där hela familjen kan samlas. Köket ger trivsamma ytor att laga mat på och med en kyl och frys i full höjd ryms enkelt veckans mathandling.

Balkong och uteplats

På den 12 kvadrat stora balkongen i söderläge njuter både du och tomatplantorna av soliga dagar. Här finns möjlighet att skapa en mysig utomhusoas att njuta av under årets varmare månader. Uteplatsen ligger i hemmets andra del och med närheten till köket dukar du med fördel upp till en utemiddag på denna sida.

Bilder
Området
  • Aktivt grannskap

    Kapellgärdet Arena bjuder in till ett aktivt och socialt liv. Över gården och in i nästa kvarter slingrar sig en löparbana, och utegymmets pyramidbänk fungerar lika bra för upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I grannskapet finns takterrasser att umgås på, en relax att koppla av i och övernattningsrum får långväga gäster. Här blir även vardagen med cykel enkel, det finns nämligen gott om cykelparkeringar, mekarmöjligheter och en lådcykelpool, för smidig transport av matkassar eller barn.

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Service och kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.

Möt projektteamet

Hör marknadsstrateg Kristina, säljare Claes och inredningskoordinator Line berätta om Kapellgärdet Arena III. 

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Kapellgärdet Arena III. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

Solstudie innergård

Se hur solen faller över fasaden mot innergården under en dag i juni respektive september.

Solstudie gatufasad

Se hur solen faller över fasaden ut mot gatan under en dag i juni respektive september.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet