Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Slutsålt

Kapellgärdet Arena III

Vårt tredje grannskap i populära Kapellgärdet Arena

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
1 - 5
Storlek:
36 - 131 m²
Beskrivning

Vårt tredje grannskap i populära Kapellgärdet Arena

Svanenmärkta hem med centralt läge i Uppsala. Här finns hem om 2-5 rum och kök, med genomtänkta planlösningar och en aktiv och social innergård direkt utanför dörren.

I populära Kapellgärdet Arena trivs du som vill bo modernt och bekvämt med närhet till allt som Uppsala har att erbjuda – och mycket på hemmaplan. Innergården bjuder in till aktiviteter för hela familjen med utegym, löparbana och sociala ytor. I grannskapet kan du dessutom ta del av ett gemensamt verktygsförråd, elbils- samt ellådcykelpool. Och mer att njuta av blir det allt eftersom kvarteret växer.

Bilder
Området
  • Aktivt grannskap

    Kapellgärdet Arena bjuder in till ett aktivt och socialt liv. Över gården och in i nästa kvarter slingrar sig en löparbana, och utegymmets pyramidbänk fungerar lika bra för upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I grannskapet finns takterrasser att umgås på, en relax att koppla av i och övernattningsrum får långväga gäster. Här blir även vardagen med cykel enkel, det finns nämligen gott om cykelparkeringar, mekarmöjligheter och en lådcykelpool, för smidig transport av matkassar eller barn.

  • Skolor och förskolor

    Här finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Närmast är fristående Uppsala Montessori, en f-3 skola med montessoriinriktning. Kommunala Ringens förskola ligger även den inom gångavstånd. För de lite äldre barnen erbjuder Kvarngärdesskolan platser från förskola upp till nian. Det bästa har vi sparat till sist – i kvarteret planeras nämligen för en förskola i vår avslutande etapp. Ett perfekt tillfälle att lära känna fler grannar, och en fin möjlighet att hjälpas åt med hämtningar.

  • Service och kommunikationer

    Så småningom kommer flera lokaler att öppna upp i kommande kvarter i Kapellgärdet Arena. Till dess har du centrala Uppsala inom promenad- och cykelavstånd med affärer, nöjen och restauranger. Ännu närmare är det till butikerna runt Vaksala torg, där du både kan handla mat, gå på systembolaget, äta på restaurang och shoppa inredning. Resecentrum når du på några minuter, för vidare transport norr- eller söderut med tåg eller pendel.

Bostäder

Solstudie innergård

Se hur solen faller över fasaden i juni och september.

Solstudie gatufasad

Se hur solen faller över fasaden i juni och september.

Möt projektteamet

Hör marknadsstrateg Kristina, säljare Claes och inredningskoordinator Line berätta om Kapellgärdet Arena III. 

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Kapellgärdet Arena III. Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet