Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig femma med terrass på våning sex

Högst upp i huset njuter du av både terrass med kvällssol och spatiös balkong med morgonsol. I din trivsamma femma har du fyra lugna sovrum och öppna ytor för sällskap och umgänge.

Här kan den stora familjen hitta hem. När det är middagsdags finns både uterum och vardagsrum att duka upp festen på. Sovrummen ligger på en rad med fönster mot innergårdens växtlighet och aktivitet, med ett sovrum något avsides som passar utmärkt för gästen eller tonåringen. I kvarteret har du allt från löpbanor till gemensam takterrass när du vill ta dig utanför hemmets trivsamma väggar.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har en avlång design som ger plats för en middagsdel och en soffhörna. I rummets ena hörna har du fönster i tre väderstreck. Här finns massa naturligt ljus för soffhänget eller höstmiddagen. Det stora köket ligger intill vardagsrummet. Här finns plats för middagsbordet med sex till åtta sittande och generösa arbetsytor. Du har integrerade vitvaror och gott om plats för matlådorna.

Terrass

Terrassen mäter elva kvadratmeter. Det lyxiga västerläget ger solchanser till sommarmiddagar och höstkvällar under filten.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett och två är på åtta respektive sju kvadratmeter. Sovrum ett ligger något avsides från de andra rummen vilket gör det perfekt som arbetsrum eller gästhörna. Båda rummen har plats för säng och ett mindre skrivbord.

Sovrum 3 med balkong

I detta sovrum har du egen utgång till balkongen. Hit kan du smita ut och njuta av morgonsolen innan familjen har vaknat. Du har bra ytor att möblera med sängen med morgonsol och byrålådan för kläderna.

Sovrum 4 med klädkammare

Ditt största sovrum passar för paret eller föräldern. Här har du plats för en stor säng och en liten arbetshörna för hemmajobbaren. Du har ett stort fönster för ljusinsläpp och en praktisk klädkammare för förvaring.

Badrum och gästtoalett

I ditt ljust helkaklade badrum har du tvättmaskin, torktumlare och badkar. Här kan du ta långbadet medan du tvättar kläderna. När tvätten är klar sorteras den enkelt på den ovanliggande bänkskivan. Klinkergolvet städar du snabbt bort badvattnet från.

Hall

I entrén till ditt nya hem hänger du ytterkläderna i utrymmet direkt till vänster. Du välkomnas enkelt till ditt ljusa hem.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet