Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Två balkonger på våning fem

Här lever du med gott om naturligt ljusinsläpp till hemmet. Om vädret tillåter har du två balkonger att välja på när det är matdags. Annars finns massor av gemensamma ytor i kvarteret.

Med öppna och ljusa ytor kan du bjuda hem vännerna på middag sommar som vinter. De två balkongerna vetter åt väster respektive öster, vilket ger solchanser till AWs såväl som bruncher. Kvarterets många umgängesytor sträcker sig från träningsplatser som löpbana och funktionsutrustning till takterrassen högst upp i huset och cykelverkstaden längst ner.

Kök och vardagsrum

I det rymliga och ljusa vardagsrummet ryms soffhörnan och en extra matplats för festliga bjudningar. I ditt stilrena Marbodalkök finns plats för det lite mindre frukostbordet. De stora fönstren ger ljus till middagen och de miljövänliga vitvarorna från Electrolux är snälla mot både miljö och plånbok.

Balkong 1 och 2

Din största balkong vetter mot kvarteret och har åtta kvadratmeter och härlig kvällssol. Med de rymliga ytorna finns gott om plats för middagsbordet under sommarmånaderna. Den mindre balkongen når du från sovrum ett. Här har du österläge och vy över innergården.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger vägg i vägg. I det största rummet har du utgång till balkongen med morgonsol och kan enkelt smita ut direkt från sängen och njuta av solstrålarna. Det mindre rummet har en inbyggd garderob för förvaring och stort fönster mot innergården.

Sovrum 3 med klädkammare

Detta sovrum ligger en bit bort från de andra vilket gör rummet utmärkt som gästrum eller ett mysigt krypin för tonåringen. Du har plats för en mindre säng samt ett skrivbord, kläderna förvarar du i din egen klädkammare.

Badrum och gästtoalett

Badrummet har både badkar och tvättmöjligheter. Här kan du njuta av långbadet medan du väntar på att träningskläderna ska bli rena. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren har du en praktisk bänkskiva. Gästtoaletten ligger precis bredvid och motverkar köbildningen på morgonen.

Hall

Hallen har plats för hyllan för mössor och vantar, samt krokplats och utrymme för skostället.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet