Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Klimatsmart lägenhet med balkong

Njut av frisk luft på din balkong på våning fyra medan dina vitvaror sköter jobbet med tvätt och disk med lägsta möjliga miljöpåverkan. Din nya lägenhet är byggd med miljöns och ditt bästa i fokus.

En vacker ekparkett sträcker sig över hela lägenheten. I din smart planerade tvåa har du gott om förvaring i inbyggda garderober, en öppen planlösning för kök och vardagsrum och energieffektiva vitvaror. Från din balkong kan du se ut över den gemensamma aktivitetsgården. Uppsala city har du tio minuter bort när du tar cykeln.

Entré

Ditt nya hem har ingång via det ljusa trapphuset. Här finns plats för hatthylla och skoställ till höger innanför dörren. Bakom dörren till badrummet gömmer sig en garderob som sväljer dina jackor och väskor och ger dig en ordningsam hall.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens kök och vardagsrum möts i en öppen planlösning där ljuset kommer in från öster, och här har du plats för både matbord och en skön soffa. Frukostdisken ställer du snabbt in i diskmaskinen innan du cyklar iväg på morgonen. När kvällens middag är över fyller du på med mer disk innan du kör igång din energieffektiva diskmaskin. I ditt u-formade kök har du gott om bänkytor och plats för alla grytor och kastruller.

Badrum

I ditt helkaklade badrum finns en stilren hörndusch med glasdörrar. Med en egen kombinationsmaskin för tvätt och torkning behöver du inte oroa dig för att glömma bort när du bokade tvättid i någon gemensam tvättstuga. Du har en praktisk arbetsbänk ovanför maskinen som underlättar sorterandet och vikandet.

Sovrum

I sovrummet finns lägenhetens huvudsakliga förvaring i den generösa skjutdörrsgarderoben. Från ditt fönster på fjärde våningen ser du ut över innergårdens lummighet. Här är det skönt att varva ner efter en hektisk dag, eller dröja sig kvar under lugna mornar. Lägenhetens vackra ekparkett sträcker sig även in hit.

Balkong

Din balkong bjuder på höjd och morgonsol. Med ett eluttag kan du smidigt koppla in en infravärmare som gör att du kan sitta kvar under långa sommarkvällar. Två våningar upp har du även en gemensam takterrass där du kan ta del av utsikten över Uppsala.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet