Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Kvällssol på balkongen i sociala Kapellgärdet

I din nya fyra har du underbart västerläge på en av dina två balkonger. Den andra vetter mot öst och ger sol till helgbruncherna. För nya bekantskaper finns både takterrass och löpbanor runt knuten.

På våning fem har du underbar utsikt från dina balkonger i två väderstreck och från det öppna vardagsrummet. Efter det svettiga löppasset på innergården kan du koppla av på grannskapets gemensamma takterrass i flott sydvästläge. När du vill bege dig in till Uppsalas restauranger och kaféer tar du cykeln med vilken du når city på bara fem minuter.

Kök och vardagsrum

I ditt miljövänliga kök har du spatiösa bänkskivor och lättmatchad köksdesign från Marbodal. MEd den integrerade diskmaskinen och rymlig kyl-och frys blir matlagningen både enkelt och lustfylld. Matbordet kan du placera vid det stora köksfönstret eller längre in i vardagsrummet, den öppna planlösningen gör det även möjligt att ställa upp långbordet. Vardagsrummet har tre fönster som ger naturligt ljus och gott om plats för den större soffan.

Balkong 1

På din nya balkong i västerläge har du kvällssol till vinglaset med vännerna. Den mäter nio kvadratmeter, vilket ger plats för ett större middagsbord och trivsam växtlighet.

Sovrum 1 med klädkammare

Sovrum ligger något avsides från de andra sovrummen. Här kan du skapa ett privat och trivsamt rum, som har massor av förvaringsmöjligheter i den stora klädkammaren. Du har plats för säng och trivsam kvällssol till den sena läxläsningen vid skrivbordet.

Badrum och extratoalett

Här kan du njuta av ett långt bad under kyliga vinterkvällar. Med både tvättmaskin, torktumlare och bänkskiva är det enkelt att ta hand om familjens tvätt. Vägg i vägg ligger den praktiska extratoaletten som motverkar köerna.

Sovrum 2 och balkong 2

I familjens kanske härligaste sovrum har du utgång till balkongen. Du vaknar upp av morgonsolens ljus och kan enkelt smita ut för morgonkaffet. Med förvaring i två garderober och plats för en säng av större modell.

Sovrum 3

Mysiga sovrum tre passar utmärkt för ett lillknodden. Du får plats med säng, legobyggen och tågräls och har bra uppsikt över grannbarnens fartfyllda lekar på innergården.

Hall

Ytterkläderna hänger du i det inbyggda utrymmet rakt framför entrén. Här finns även städskåp och plats för sittplatsen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet