Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Miljövänliga lösningar i social fyra

Här finns energieffektiva vitvaror och smarta materialval. Din nya fyra är öppen och tar in massor av ljus från balkongerna i två väderstreck. På din nya innergård finns både träning och umgänge.

Innergårdens funktionsutrustning och löpbanor gör det enkelt att uppfylla nyårslöftet. För dig som hellre umgås i sittande läge finns takterrass med kvällssol och utsikt över domkyrkan, lummiga sittplatser på innergården och Uppsalas sällskapsliv fem minuter bort. Hemmavid finns två balkonger med kvällssol respektive morgonsol, ett miljövänligt Marbodalkök och egen tvättstation.

Kök och vardagsrum

I ditt sociala vardagsrum kan du anordna spelkvällar och filmkvällar. Du har gott om plats för möblering och massa fönster som ger naturligt ljusinsläpp. I det smakfulla Marbodalköket har du plats för middagsbordet. De rymliga arbetsytorna ger utrymme för flera kockar och de miljövänliga vitvarorna är snyggt integrerade i köksdesignen.

Balkong 1 och 2

Balkong nummer ett har underbart västerläge som ger sol till sommarens middagar och AWs. Den mäter åtta kvadratmeter vilket ger plats för både sittplatser och inredningsdetaljer som lyktor och växtlighet. Från ditt största sovrum når du den mindre balkongen. Österläget gör denna balkong perfekt för vardagsfrukosten eller helgbrunchen.

Sovrum 1 och 2

I sovrum ett kan du smita ut på balkongen och njuta av solen innan din partner har vaknat. Du har gott om plats för en säng av större modell och byrålådan för kläderna. I det mindre rummet vägg i vägg har du en inbyggd garderob för förvaring och ett stort fönster mot innergården.

Sovrum 3 med klädkammare

I sovrum tre har du plats för en mindre säng samt ett skrivbord, kläderna förvarar du i din egen klädkammare. Rummet ligger en bit bort från de andra vilket gör det perfekt som gästrum eller ett mysigt krypin för tonåringen.

Badrum och gästtoalett

I det helkaklade badrummet har du både badkar och tvättmöjligheter. Här kan du ta ett bad medan du väntar på att tvätten ska bli klar. På arbetsbänken ovanför tvättmaskinen och torktumlaren kan du vika de rena kläderna. Gästtoaletten ligger precis bredvid och motverkar köbildningen på morgonen.

Hall

Hallen har plats för hyllan för mössor och vantar, samt krokplats och utrymme för skostället.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet