Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med cykelverkstad och smarta lösningar

I Kapellgärdet bor du i en välplanerad och klimatsmart tvåa i cykelvänliga Uppsala. Med en cykelverkstad i källaren kan du se till att din hoj alltid är i toppsk

Redan från entrén möts du av lägenhetens öppenhet. Här har du köket till höger och rakt fram ser du ut till din balkong. Maten lagar du med minsta möjliga miljöpåverkan i det energieffektiva köket och under de ljusa månaderna är din bästa matplats på balkongen. Innergård, takterrass och cykelverkstad delas med grannarna och ger ett socialt kvarter. Uppsala city når du på knappt tio minuter med cykeln.

Entré

I din öppna entré välkomnas du av ett stilrent och lättskött klinkergolv som återkommer i lägenhetens badrum. I resten av ditt hem sträcker en vacker ekparkett ut sig. I entrén har du plats för jackor direkt till vänster, och i garderoben ett par steg fram ryms ytterkläder för alla väder.

Kök och vardagsrum

Direkt till höger har du lägenhetens kök som smälter ihop med vardagsrummet i en öppen planlösning. Här tillagas veckans alla måltider i energieffektivt manér. Ställ upp balkongdörren och njut av den friska luften medan du börjar med kvällens middag. Ditt vardagsrum har plats för möbler för umgänge och lugn och ro.

Badrum

När tvättkorgen börjar bli full är det skönt med en egen kombinationsmaskin som gör kläderna både rena och torra. Över maskinen har du en arbetsbänk där du smidigt viker och sorterar din rena tvätt. Med klinkergolv, en smidig hörndusch och helkaklade väggar har du ett badrum som är både stilrent och lättskött.

Sovrum

Från ditt sovrumsfönster ser du ner på ner lummiga innergårdens aktiviteter. Här är en skön plats att dröja sig kvar på under långsamma mornar. Längst ena väggen finns din skjutdörrsgarderob som rymmer alla dina kläder och lakan.

Balkong

Din balkong rymmer både möblemang, växter och andra prydligheter. Här har du en skön morgonsol att njuta av. Ett par våningar upp har du även en takterrass att ta del av.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet