Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Aktivt kvarter i cykelstaden Uppsala

Här bor du i ett aktivt kvarter med gott om avslappnade mötesplatser två kilometer från Uppsalas utbud av restauranger och aktiviteter. Välkommen till Kapellgärdet

Med en innergård som är gjort för aktivitet och med en takterrass skapad för umgänge finns det gott om chanser för både spontana och uppstyrda stunder med vänner och grannar. De gemensamma utrymmena gör ditt nya hem större än din ytsmarta tvåa. När du vill se dig omkring är cykeln det självklara valet i cykelvänliga Uppsala. Du når city på knappt tio minuter med din nya hoj som ingår i köpet.

Entré

I din luftiga entré har du plats för ytterkläderna i utrymmet till höger. Ett par steg längre in ger garderoben i hörnet mer plats för jackor, skor och väskor. Det smidiga klinkergolvet återkommer i badrummet.

Kök och vardagsrum

Kvällens middag förbereder du i ditt energieffektiva och snygga kök. Pastavattnet kokar upp snabbt på induktionshällen och du har gott om arbetsyta där du kan hacka löken och de andra ingredienserna till pastasåsen. Om du har bjudit över grannarna på middag kan de vänta i soffan medan du svänger ihop det sista. Med den öppna planlösningen över diskbänken kan ni umgås ändå.

Badrum

När tvättkorgen svämmar över har du en kombinerad tvätt- och torkmaskin att tillgå. Arbetsbänken ovanför maskinen är en skön avlastningsyta och perfekt när du ska para ihop alla rena strumpor. Badrummets ljusa kakel når från golv till tak och i hörnet har du en stilren hörndusch med glasdörrar.

Sovrum

Ditt sovrum är utrustat med en rymlig skjutdörrsgarderob som ger gott om förvaring utan skrymmande dörrar. Här kan du hänga kläderna prydligt på rad. När något behöver strykas har du plats för strykbrädan i garderobens städhörna. Här kan du spana ner på innergården när du drar upp rullgardinen på morgonen och släpper in ljuset.

Balkong

Din balkong i österläge ligger i anslutning till vardagsrummet. Här kan du möblera med en avkopplande solstol och cafémöbeln för middagen. Med några värmande filtar kan du njuta av ditt eget uterum en stor del av året.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet