Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med två balkonger och aktivitetsgård på innergården

I ditt aktiva kvarter är det enkelt att finna nya bekantskaper för träning eller umgänge. När familjen vill ha egentid kan du duka upp middagen på din egen balkong i västerläge.

På våning fyra har du bra sikt över när löpkompisen beger sig ut i banan. När träningslusten tryter finns två balkonger att slappna av på, samt en gemensam takterrass i lyxigt sydvästläge. Du har tre lugna sovrum, två toaletter och egen tvättmaskin och torktumlare. När du vill ta en tur ner till stadspulsen hämtar du cykeln i cykelverkstaden.

Kök och vardagsrum

I ditt energisnåla kök har du rymliga bänkskivor och smakfull köksdesign som rymmer både en integrerad diskmaskin och kyl och frys i full höjd. Matbordet får plats vid det generösa köksfönstret och om du har storbjudning kan du ställa upp långbordet. Vardagsrummet har vackert ljusinsläpp från tre fönster och gott om plats för den stora hörnsoffan.

Balkong 1

På balkongen i västerläge får du kvällssol till familjemiddagen. Med hela nio kvadratmeter kan du även klämma in tomatplantan och lässtolen.

Sovrum 1 med klädkammare

Detta sovrum ligger något avsides från de andra sovrummen. Här kan du skapa en privat plats för föräldern på besök eller tonåringen som vill ha avskildhet. Du har plats för säng och skrivbord samt en stor klädkammare till klädälskaren.

Badrum och extratoalett

Efter en lång dag på jobbet kan du njuta av ett långt bad i badrummet. Tack vare extratoaletten behöver du aldrig oroa dig för köande familjemedlemmar. När det är dags för tvättiden är det även i badrummet som du fixar tvätten, med både tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk.

Sovrum 2 och balkong 2

I familjens lyxigaste sovrum har du egen utgång till balkongen med morgonsol. Smit ut på morgonen eller kör kvällsläsningen med utsikt över innergården, här finns möjligheter från morgon till kväll. Du har förvaring i två garderober och plats för en säng av större modell.

Sovrum 3

Sovrum tre är litet och mysigt. Här kan ett mindre barn får plats med både säng, legobyggen och tågräls. Du har dessutom utsikt över den spännande innergården.

Hall

Ytterkläderna hänger du i det inbyggda utrymmet rakt framför entrén. Här finns även städskåp och plats för sittplatsen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet