Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Träningsnära lägenhet i socialt kvarter

Efter ett pass med upphopp på pyramidbänken och spurtar på löpbanan ihop med grannen är det skönt att landa i din smarta tvåa. Här bor du i ett aktivt kvarter n

Styr upp en spontan spelkväll med grannarna på den gemensamma takterrassen. Har vinnaren inte korats när solen går ner över domkyrkan och det blir lite kyligt kan ni fortsätta turneringen i ditt rymliga vardagsrum. Din öppna planlösning passar perfekt för sociala kvällar. I Kapellgärdet har du gott om gemensamma utrymmen och en klimatsmart lägenhet som rymmer alla bekvämligheter.

Entré

Från din entré ser du hela vägen fram till din balkong. Här har du plats för hatthyllan och skostället i utrymmet till vänster. Mer ytterkläder och annat som du vill ha nära till hands förvarar du smidigt i garderoben bakom badrumsdörren.

Kök och vardagsrum

Lägenhetens kök och vardagsrum möts i en öppen och ljus planlösning. Här kan du möblera med matplats, soffa och hyllan med böcker och spel. Det energieffektiva köket går som ett u där diskbänken går ut som en bardisk och delar av köket och vardagsrummet med en halvvägg. Här plockar du smidigt fram lite snacks till dina spontana gäster.

Badrum

Ditt helkaklade badrum har ett lättskött och snyggt klinkergolv. Med en stilren hörndusch och en kombinationsmaskin för tvättning och torkning är detta rummet för både tvagning och tvätt. Arbetsbänken i tacksam höjd ovanför kombimaskinen underlättar arbetet med att para ihop alla rena och torra strumpor.

Sovrum

Lägenhetens sovrum har utsikt över den lummiga innergården, och här finns din huvudsakliga förvaring i skjutdörrsgarderoben som går längst ena väggen. Här får du plats med en större säng.

Balkong

Från vardagsrummet når du din egen balkong i österläge. När du vill pausa från det aktiva och sociala livet är det skönt att koppla av på din egen balkong. Ta med dig en bok från den olästa högen eller ge tomatplantorna lite omtanke.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet