Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Träning runt hörnet i Kapellgärdet

Avsluta arbetsdagen med ett avstressande träningspass på innergårdens utegym och löpbana. Efteråt tar du med dig middagstallriken ut på balkongen och fyller på med frisk luft.

Din välplanerade tvåa ligger i ett aktivt kvarter med funktionsträning på gården. Här slipper du ta dig till gymmet, och får dessutom frisk luft när du tränar. För de lugnare dagarna passar den träningsvänliga pyramidbänken lika bra som ett bekvämt soldäck. Uppsalas stadskärna når du på knappt tio minuter på cykeln.

Entré

Här hänger du jackor och radar upp skor till höger innanför dörren. I garderoben bakom badrumsdörren har du gott om plats för ytterkläder för alla väder.

Kök och vardagsrum

Ditt energieffektiva kök är platsen där du snor ihop snabba mellanmål och avancerade middagar. Medan du sätter in disken i den integrerade diskmaskinen ser du via vardagsrummet ut över din balkong i västerläge. I vardagsrummet har du gott om plats för att möblera med matbord och soffa.

Badrum

Lägenhetens badrum har klinkergolv och ett stilrent kakel som sträcker sig från golv till tak. Under den användarvänliga arbetsbänken finns lägenhetens kombinerade tvätt- och torkmaskin, som med omtanke om miljön tvättar och torkar dina kläder.

Sovrum

Till vänster från vardagsrummet finns ditt sovrum. Här har du elva kvadratmeter för vila och återhämtning. På morgonen letar sig ljuset in från fönstret som vetter mot innergården. Med en skjutdörrsgarderob som löper längst med hela väggen är förvaringen inget problem.

Balkong

Från vardagsrummet når du din balkong med skönt österläge. Din egen balkong kompletteras av den gemensamma takterrassen ett par våningar upp.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet