Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Lyxig fyra med två balkonger

Här kan den aktiva familjen hitta hem. Du finner massor av sociala ytor inne som ute, med två balkonger som ger rymd. I kvarteret kan både stora och små hitta äventyr och umgänge.

Ledordet för Kapellgärdet Arena har varit att skapa naturliga mötesplatser, vilket visar sig i den lyxiga takterrassen med kvällssol såväl som på den aktiva innergården med löparbana, funktionsutrustning och lummiga sittplatser. I din nya fyra har du öppen planlösning vid de sociala ytorna och två balkonger i öst respektive västerläge.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet rymmer både soffhörna och extra matplats för stora bjudningar. Vidare in i köket har du plats för det lite mindre frukostbordet. Du har tre stora fönster som ger kvällssol till middagen och miljövänliga vitvaror i smakfull Marbodaldesign.

Balkong 1 och 2

På balkongen mot kvarteret har du åtta kvadratmeter och härlig kvällssol till middagen. Här kan du bjuda hem vännerna för att betrakta solnedgången med ett glas vin i handen. Den mindre balkongen når du från sovrum ett. Här har du morgonsol och utsikt över innergården.

Sovrum 1 och 2

Rummen ligger vägg i vägg. Det större rummet har egen utgång till balkongen vilket gör det enkelt att smita ut och njuta av solstrålarna innan familjen har vaknat. Det mindre rummet har en inbyggd garderob för förvaring och stort fönster mot innergården.

Sovrum 3 med klädkammare

Detta rum ligger något avsides från de andra vilket gör det utmärkt som gästrum eller tonåringens krypin. Du har plats för en mindre säng samt ett skrivbord som du kan ställa vid fönstret med kvällssol.

Badrum och gästtoalett

Badrummet har både badkar och tvättmöjligheter. Här kan du njuta av långbadet medan du väntar på att träningskläderna ska bli rena. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren har du en praktisk bänkskiva. Gästtoaletten ligger precis bredvid och motverkar köbildningen på morgonen.

Hall

Hallen har plats för hyllan för mössor och vantar, samt krokplats och utrymme för skostället.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet