Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med gemensam terrass och egen balkong

Se solen gå ner från takterrassen i sällskap med gamla och nya vänner, eller få tid för dig själv på din egen balkong. Här finns det mycket att välja på när du v

Här bor du i en smart planerad tvåa med Uppsala city två kilometer bort. Gott om gemensamma utrymmen förstorar hemmet och öppnar upp för umgänge med grannarna. Innergården med utegym och löpbana, takterrassen och cykelverkstaden bidrar till den sociala miljön i Kapellgärdet. När du vill dra dig tillbaka har du en egen balkong att njuta av.

Entré

Här hänger du jackorna på rad i utrymmet till vänster. Skorna ställer du på skohyllan som ryms därunder. I hallen har du en praktisk garderob där både picknickfilten och gummistövlarna får plats.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum är platsen för matlagning och umgänge. Här har du gott om plats för en sällskaplig möblering. Ställ upp balkongdörren och släpp in den friska luften medan du hackar grönsakerna till kvällens grillning. I ditt stilrena kök från Marbodal har du energieffektiva vitvaror som är snälla mot både miljön och plånboken.

Badrum

Badrummet har klinkergolv och ett stilrent kakel som når från golv till tak. Under den praktiska arbetsbänken finns din kombinerade tvätt- och torkmaskin som kommer väl till pass när tvättkorgen börjar bli full. I ett av hörnen har du din dusch med dubbla glasdörrar.

Sovrum

Till vänster finns ditt nya sovrum. Här har du rummet som passar perfekt för både avkoppling och utprovningen av dagens kläder. Lägst ena väggen sträcker sig din skjutdörrsgarderob där du har bra översikt över kläderna som prydligt hänger på rad. Från fönstret i västerläge får du in en behagligt ljus i rummet.

Balkong

Din balkong i österläge når du via vardagsrummet. Här kan du duka upp kvällens middag eller koppla av med en tidning som sällskap. Du har plats för både möblemang och växtlighet.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet