Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Social tvåa nära city

Efter en tur på stan cyklar du hem på knappt tio minuter. Här bor du på 41 väldisponerade kvadratmeter där ett rymligt kök och en öppen planlösning till vardagsrummet öppnar upp

När du öppnar dörren till ditt nya hem möts du av en öppen och ljus atmosfär. Den öppna planlösningen passar perfekt för umgänge med nya och gamla vänner. Här kan du duka upp till kvällens middag, och vill du och gästerna flytta hela middagen utomhus kan ni packa med er maten och åka upp till den gemensamma takterrassen ett par våningar upp.

Entré

I din välkomnande entré hänger dina gäster av sig jackorna i utrymmet till höger när de kommer in. Här har du ett praktiskt klinkergolv och en garderob några steg in.

Kök och vardagsrum

Köket och vardagsrummet smälter ihop tack vare halvväggen vid diskbänken. Här når ljuset från vardagsrummets fönster hela vägen in till köket. I köket har du gott om plats för bunkar och grytor för kvällens middag, och all mat lagas på energieffektivt vis med dina smarta vitvaror. Vardagsrummets öppna yta är enkel att möblera för sociala tillställningar.

Badrum

I ditt badrum med hörndusch sträcker sig det ljusa kaklet från golv till tak. Tvätten sköts av din kombinerade tvätt- och torkmaskin med praktisk arbetsbänk ovanpå.

Sovrum

När du kliver in i sovrummet har du din helvägg med garderob till höger. Här får säsongens kläder plats vid sidan av lakan och städredskap. Du kan utan problem möblera med en större säng där du kan landa när dagen är slut. Från fönster ser du ut över innergårdens lummighet när du drar upp rullgardinen igen på morgonen.

Balkong

Din balkong fungerar som en skön förlängning av vardagsrummet. Under soliga dagar kan du njuta av morgonkaffet på balkongen. Här kan du koppla av och fylla på förrådet med frisk luft utan att lämna hemmet.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet