Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

J-1101, 4 Rum, 99 m²

Beskrivning

Bra förvaringsmöjligheter och två balkonger

I trivsamma Kapellgärdet har du generös förvaring och hela två balkonger att njuta av om vädret tillåter. När du vill bege dig ut finns de utegym och en härlig gemensam takterrass i västerläge.

På balkongen i västerläge kan du bjuda in vännerna på lyxmiddag. När det skymmer finns spatiöst vardagsrum med plats för både soffa och middagsplats. Sovrummet bjuder på gott om förvaring med både klädkammare och garderober. På aktivitetsgården kan du träna intervaller och lyfta tungt i utegymmet, vid de lummiga sittplatserna kopplar du av med en god bok.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet har du flera fönster mot väster och charmig ekparkett som sträcker sig vidare genom hemmet. När du har släktmiddagen får du enkelt plats med ett stort långbord till den festliga bjudningen. I det genomgående köket har du luftiga ytor och generösa arbetsplatser för små och stora kockar. Middagens rester förvarar du i kyl eller frys i full höjd.

Balkong 1

Balkongen i västerläge når du från vardagsrummet. Här finns nio kvadratmeter att möblera med solstolar eller middagsbord. Det härliga läget ger solchanser sent in på eftermiddagen.

Sovrum 1 med klädkammare

I detta ytsmarta rum finns precis lagom med plats att ställa sängen och skrivbordet med utsikt. Kläder och skor kan du organisera i den tillhörande klädkammaren med gott om utrymme

Badrum och extratoalett

Badrummet har ett stort badkar och tvättmöjligheter med ovanliggande arbetsbänk. Här kan du njuta av långbadet medan kläderna blir rena. Den rena tvätten viker du snabbt på bänkytan. Extratoaletten vid hallkorridoren motverkar morgonens köer.

Sovrum 2 och balkong 2

Sovrum två har egen utgång till balkongen med morgonsol. Här kan du kura ned dig i en spatiös dubbelsäng för att sedan smita upp för morgonkaffet innan familjen har vaknat. Du har förvaring i garderoberna bakom dörren.

Sovrum 3

Här kan du skapa ett krypin för barnet eller ett gästrum för långväga besök. Rummet har plats för säng och nattygsbord och mysig utsikt över innergårdens växtlighet och aktivitet.

Hall

När du kommer in i ditt nya hem har du den perfekta platsen för kapporna rakt framför entrén. Här finner du även städskåpet för vårstädningen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet