Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Två stora uteplatser i aktiva Kapellgärdet

Här är det praktiska vardagslösningar och mysigt sällskap som står i fokus. Du har öppna sällskapsytor och två uteplatser för soldyrkan. Med två toaletter och egen tvättmaskin blir livet enklare.

När du kommer in ditt nya hem möts du av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, som endast skiljs åt av ett fristående utrymme där extratoaletten finns. Vidare in i vardagsrummet har du en stor uteplats som löper längsmed hela hemmet och har massor av plats för sommarens kräftskiva. I hemmets lyxigaste sovrum har du utgång till den andra uteplatsen med morgonsol.

Kök och vardagsrum

I köket har du gott om plats för middagsbordet. Du har ett stort fönster som släpper in ljus till middagsförberedelserna, som du med enkelhet genomför på de spatiösa arbetsbänkarna. Du har fullhöjdskyl och fullhöjdsfrys för veckans matlådor och stilrent integrerade vitvaror.

Uteplats 1 och 2

På uteplatsen mot kvarteret kan du anordna middagen med sällskap av härlig kvällssol. Den mindre uteplatsen når du från sovrum två. Här har du morgonsol och kan enkelt bjuda över grannen på kaffe eller brunch.

Sovrum 1 och 2

Rummen ligger vägg i vägg. Det större rummet har egen utgång till uteplatsen vilket gör det enkelt att smita ut och njuta av solstrålarna innan familjen har vaknat. Det mindre rummet har en inbyggd garderob för förvaring och stort fönster mot innergården.

Sovrum 3

Detta rum ligger något avsides från de andra vilket gör det utmärkt som gästrum eller tonåringens krypin. Du har plats för en mindre säng samt ett skrivbord som du kan ställa vid fönstret med kvällssol. I garderoben förvarar du kläderna.

Badrum och gästtoalett

Badrummet har både badkar och tvättmaskin med tillhörande torktumlare. Här kan du njuta av långbadet medan du väntar på att kläderna ska bli rena. Ovanför vitvarorna har du en praktisk bänkskiva där du kan vika tvätten. Gästtoaletten ligger vid köket och motverkar köbildningen på vardagarna.

Hall

Hallen har plats för hyllan för mössor och vantar, samt krokplats och utrymme för skostället.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet