Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Kvadratsmart etta i aktiva Kapellgärdet

Bjud in dina vänner till spelkvällar på takterrassen och starta dagen med ett träningspass på innergårdens utegym och löpbana. Din nya etta ligger i ett aktivt kvarter nära Uppsala city.

Din välplanerade etta rymmer alla bekvämligheter du behöver. Här är det enkelt att trivas, och din stora uteplats gör att du har en hemtrevlig närhet till den livliga innergården. Med två kilometer in till city cyklar du enkelt in till stan på några minuter. Cykeln får du dessutom på köpet när du köper din lägenhet.

Entré

I entrén möts du av ett vackert klinkergolv och gott om plats för jackor och skor. Här finns också städskåp och plats för förvaring.

Badrum

Ditt badrum med hörndusch är stilrent och lättskött med klinkergolv och helkaklade väggar. I den energisnåla kombimaskinen blir kläderna både rena och torra, och på arbetsbänken ovanför maskinen kan du enkelt vika dina rena kläder.

Kök

Längst lägenhetens ena vägg finns ditt välplanerade Marbodalkök. Här kan du förbereda veckans matlådor, fixa frukost på språng eller imponera med ett långkok. Köket är utrustat med bland annat induktionshäll, bänkytor och diskmaskin, och till höger har du en smart skjutdörrsgarderob. Ställ upp dörren till uteplatsen och låt gränsen mellan inomhus och utomhus suddas ut när du lagar mat.

Vardagsrum/sovrum

Lägenhetens rum fungerar som både vardagsrum och sovrum; här ryms både säng och ett mindre matbord. Med ett gäng kuddar kan du förvandla sängen till en soffa under dagtid. Här har du fönster i österläge och en hemtrevlig utsikt över din uteplats och innergården. Vänner och familj som kommer på besök kan bo i föreningens övernattningslägenhet.

Uteplats

Uteplatsen på elva kvadratmeter blir garanterat en älskad förlängning av vardagsrummet. Här kan du koppla av med favorittidningen eller spana ut över innergården. Den generösa ytan gör att du inte behöver välja mellan solstolen, cafémöbeln och hemmaodlingen med örter och tomater. Allt får plats.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet