Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gårdens största uteplats med morgonsol

Utmana dina vänner på en fartfylld femkamp på aktivitetsgården och avsluta med en middag på din generösa uteplats. Här bor du rymligt knappt tio minuter från Uppsala city.

Ditt nya hem i Kapellgärdet sträcker sig utanför lägenhetens väggar. Här har du tillgång till en innergård för umgänge och träning, och en takterrass för sena grillkvällar med nya och gamla vänner. Framför allt har du en egen uteplats på hela 14 kvadratmeter att inreda och njuta av. Med ett läge mot den lummiga innergården är detta en riktig pärla.

Entré

I entrén möts du av lägenhetens öppna känsla. Här har du ett praktiskt klinkergolv som sedan återkommer i badrummet. Jackor och skor kan du ordna i utrymmet direkt till höger, och i garderoben i hörnet kan du enkelt stuva undan mer ytterkläder.

Kök och vardagsrum

I ditt stilrena kök har du gott om bänkytor och förvaring. Diskbänken går ut som en bardisk och ger en öppen och tillgänglig planlösning. Här ser du hela vägen ut på balkongen när du står och plockar ur den rena disken ut din energieffektiva diskmaskin. Vardagsrummet är lättmöblerat och bjuder in till umgänge.

Badrum

Ditt nya badrum har ett ljust kakel som sträcker sig från golv till tak. Under den praktiska arbetsbänken har du din kombinationsmaskin som ser till att kläderna blir både rena och torra när tvättkorgen är full.

Sovrum

Längst med sovrummets ena vägg sträcker en praktisk skjutdörrsgarderob ut sig. Här kan du hänga upp och sortera alla dina kläder efter färg eller funktion. Garderoben har även plats för städutrustningen för storstädningen. Här får du plats med den stora sängen där det är skönt att pusta ut efter en lång dag.

Uteplats

Från vardagsrummet når du din generöst tilltagna uteplats i österläge. På gårdens största uteplats har du gott om yta för möblemang för middag och avkoppling. Sträck ut dig i en bekväm solstol eller sköt om dina odlingar av tomater och chili medan du väntar in kvällens gäster.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet