Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med uteplats i västerläge i socialt kvarter

Familjens nya fyra inbjuder till umgänge sommar som vinter, med en solig uteplats och stora ytor inomhus. På den gemensamma takterrassen spenderar du varma soldagar med nya bekantskaper.

Välkommen hem till smarta lösningar och sällskapliga ytor. Du njuter av två toaletter, egen tvättmaskin och ett klimatsmart kök. När det är dags för familjemiddag finns uteplatsen på tolv kvadratmeter och ett öppet vardagsrum för regniga dagar. När du inte spenderar lata sommardagar på terrassen bjuder den aktivitetsbaserade innergården på allt från löparbanor till utegym.

Kök och vardagsrum

Det mysiga vardagsrummet rymmer soffan och soffbordet till brädspelskvällen. Du har stora fönster som tar in ljus och avlång och lättmöblerad planlösning. Vidare in i Marbodalköket kan du ställa middagsbordet för festliga bjudningar. Du har spatiösa arbetsytor som täcker två av fyra väggar, med snyggt integrerade vitvaror och spatiös förvaring.

Uteplats

Den rymliga uteplatsen har avlång design och soligt västerläge för sensommarmiddagen. Här kan du ställa långbordet och bjuda hem vännerna för att njuta av den härliga utsikten över grönområdet vid huset.

Sovrum 1

Här finns ett lättmöblerat rum med fönster i härligt västerläge. Du har gott om plats för säng och ett litet skrivbord, vilket gör det utmärkt som barnrum.

Badrum med tvättmaskin

Efter att du tagit en löprunda på innergården kan du svalka dig i badet. Badrummet har även tvättmaskinen och torktumlaren för tvättdagen, båda snyggt undangömda under en stilren arbetsbänk.

Sovrum 2 och 3

Familjens andra och tredje sovrum ligger vägg i vägg och vetter mot den mysiga innergården. I det större rummet kan du ställa dubbelsängen. Kläderna förvarar du i garderoben som står inbygg i väggen. Det mindre rummet har plats för säng eller skrivbord och passar utmärkt som gästrum eller arbetshörna.

Entré och extratoalett

I entrén hänger du upp ytterkläderna i utrymmet med plats för hatthylla och skoställ. Längre in i hallutrymmet ligger extratoaletten som du kan smita in till när din partner tar långbadet.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet