Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med egen balkong och gemensam takterrass

Högt upp i huset finner du din nya öppna tvåa med lyxig balkong i söderläge. På samma våning som ditt nya hem ligger grannskapets lyxiga takterrass med kvällssol och utsikt över domkyrkan.

I ditt nya hem är det lika enkelt att få till den viktiga egentiden som det är att hitta umgänge och nya bekantskaper. På din balkong kan du smita ut och ta en lugn helgfrukost med solen som sällskap, för att sedan starta dagen tillsammans med grannarna nere på löparbanan. Huset är byggt med miljötänk i fokus, med miljövänliga hem och cykelförråd för klimatsmart transport.

Kök och vardagsrum

I ditt miljövänliga kök från Marbodal är vitvarorna snälla mot både plånbok och klimat. Bortsett från energieffektiva lösningar finner du även en integrerad diskmaskin och keramisk spishäll. I det stora vardagsrummet med matplats kan du ställa middagsbordet och soffan. Du får massor av ljusinsläpp från din höga position.

Balkong

På balkongen på nio kvadratmeter ser du ut över takåsarna i ditt nya kvarter. Du har sol från tidig morgon till kväll, vill du knipa de allra sista solstrålarna är det bara att kila över till takterrassen.

Sovrum

Sovrummet har plats för en större säng och nattygsbord. Här kan du också välja att inreda med en säng i något mindre modell och ett skrivbord. Kläder och vinterskor kan du förvara i hörngarderoben.

Duschrum med tvättmöjligheter

I detta helkaklade rum har du både hörndusch och ytsmart kombimaskin med tvätt- och torktumlare. När du kliver ut från långduschen torkar du enkelt undan vattnet från det lättskötta klinkergolvet.

Entré

I den inbjudande hallen hänger du jackor och kappor längsmed väggen. Här finns plats för kapphylla och skoställ, med ett städskåp för städdagen.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet