Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högst upp i aktivt kvarter

Högst upp i huset finns din klimatsmarta tvåa med balkong i lyxigt söderläge. Den gemensamma innergården bjuder in till både träning och umgänge, och blir en avslappnad plats för grannarna.

Med fönster i två väderstreck på bor du i en ljus lägenhet i det sociala kvarteret Kapellgärdet. Bjud hem dina vänner på sommarmiddag och duka upp på den gemensamma takterrassen som ligger på behändigt avstånd en trappa upp. Här finns dessutom en gästlägenhet för långväga besökare som vill stanna över natten. Vill ni hellre umgås inomhus har du ett öppet vardagsrum och en egen balkong att tillgå.

Entré

Din entré har ett lättskött klinkergolv och plats för ytterkläderna till höger. Här ser du direkt till balkongen och det ljusa sovrummet när du kliver innanför dörren. I hallen finns gott om plats för förvaring utan skrymmande dörrar.

Sovrum

Ditt sovrum har utsikt över den lummiga innergården och här kompletteras den större garderoben i hallen med en hörngarderob. Här är det skönt att pusta ut efter en aktiv dag i ditt nya kvarter.

Badrum

I det helkaklade badrummet återkommer hallens praktiska klinkergolv. Den stilrena duschen i hörnet och den kombinerade tvätt- och torkmaskinen gör att detta är rummet för både tvagning och tvätt. På arbetsbänken ovanför kombinationsmaskinen viker du smidigt tvätten i bra arbetshöjd.

Kök och vardagsrum

Ditt kök och vardagsrum samsas i en ljus och öppen planlösning. Här får du plats med matbordet, soffan, och hyllan med böcker och spel. Längst med den högra väggen har du ditt klimatsmarta kök. Här svänger du ihop ett snabbt mellanmål innan nästa aktivitet, eller varvar ner med ett avstressande långkok.

Balkong

Med en balkong i söderläge kan du räkna med många timmar av skön sol. På dina nio kvadratmeter kan du möblera med matplats och solstol. Även när solen inte behagar titta fram är balkongen en skön plats. Här kan du påta med dina tomatplantor och fylla på med frisk luft i lugn och ro.

Bilder
Området
  • Grannskap med utsikt

    Från grannskapets gemensamma takterrass har du en vidunderlig utsikt över Uppsalas charmiga kvarter. Detta är den perfekta platsen en solig dag. Sätt dig i skuggan under pergolan med en god bok i handen. Eller bjud hem vännerna för en trevlig kväll där fördrinken avnjuts högt uppe bland takåsarna.

  • Ett aktivt grannskap

    Välkommen hem till ett aktivt liv i Kapellgärdet arena. Här blir det lätt att hålla nyårslöftet på innergården med både löparbana och utegym. Utegymmets pyramidbänk fungerar dessutom lika bra för att träna upphopp som att ligga utsträckt på i solen. I Kapellgärdet Arena står även cykeln i fokus. Här finns gott om cykelplatser, mekarmöjligheter och lådcykelpool.

Fakta om närområdet

10 min
från Centralstation på cykel
5 min
från Fyrishov på cykel
1 st
friluftsområde på gångavstånd
0 m
till gymmet